A fitymáról le kell húzni a bőrt teljesen? Nekem merevedési állapotban csak a makk pereméig se megy le teljesen.
ó hagyjuk már én nem vok tagja annak az oldalnak, nem is hallottam még róla, de eléggé tanult vagyok ezen a téren! Am akkor mi a szerepe a fitymának, úgy mégis? Semmi ugye?!! Hát persze, hogy nincs, egyedül csak annyi, hogy nedvesíti a makkot, de csak nagyon ritka esetben fordul elő a körülmetélteknél, hogy kiszárad a makk!
Kárvallottja? :D szép szakszavak! :D XD
Nem nagy dolog az a körülmetélés, szal nem értem, h miért kell ezen rágódni! Ha valakinek ez a betegsége, h fitymaszűkülete van, és körülmetélik az manapság ugyan úgy elfogadott, mint a szemüveg a szemüvegeseknek! Nem értem minek kell ezt felfújni! A vallási okból való körülmetélés sem olyan nagy szó! Régen ezek az arabok azért metélték körül magukat, mert a sivatagban éltek, ahol homok van és a fitymájuk alá ment a homok, ami miatt elfertőződött és ebből alakult ki , hogy minden zsidót, muzulmánt, arabot és keleti vallásúakat körülmetéltek és metélnek!
Nagy szavak, kis baratom, valoban, arra lennek kivancsi, hogy eloben is ilyen kis hatarozott lennel-e, vagy csak itt a neten vagy ilyen nagyon bator legeny. Hm?
Szerinted poenbol irom be, hogy problemakat okozhat? Mennyi eszed van hulyegyerek? Eloben nyomjad igy, ne itt, okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!