8 centis pénisszel ki lehet már elégíteni egy nőt?
:D :D :D :D :D
Hát persze, hogy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nem.
Nem elsősorban a hosszától függ a dolog, hanem attól, hogy van-e elég vastag. Ugyanakkor a 8cm már erősen határeset: ebből a 8 centiből kb 5 jut a vaginába a nő testének egyéb részei miatt, amik útban vannak. Ugyan a G-pont 3-4cm mélyen van a legtöbb nőnél, ezért elérhető, de csak a makk hegyével. Szóval határeset.
Ugyanakkor a hüvelyi orgazmus istenítése hülyeség. Egy csomó nő eleve nem is tud hüvelyben elélvezni (pl. én). Ha kellően ügyes vagy nyelvvel és kézzel, és esetleg nem habozol akár eszközöket is használni a nő boldogsága érdekében, jobb szerető lehetsz, mint egy csomó "ráfekszek és megdugom és 2 perc alatt elsülök" férfi.
És egyébként a 8cm-s pénisz esetében némi orvosi kezelésre is van lehetőség. Elvágnak valami szalagot, amitől 2-3cm-vel kijjebb jön, és az már sokat tud számítani, hogy 8 helyett 11cm.
28/N voltam.
A 8 as válasza látszik a legjobbnak. A 7 is olvasott valamit a dologról,csak szerintem nem végig.A kockázatban az is bent van ,hogy nem hozza mindig a várt eredményt.Amit hoz az az,hogy többet merev állapotban soha nem áll felfelé .Mindig a földet nézi mereven is .
Azok a tartóizom szalagok vannak elvágva,melyek merevedéskor megemelik .Tévhit ,hogy azért emelkedik meg ,mert vérrel telik.Az csak a kellő keménységet csinálja .
Természetesen, de most komolyan, olyan iszonyú fontos az, hogy felálljon 90 fokban?
Nem. Az a lényeg, hogy ha berakod, merev legyen... ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!