Az álló pénisszel való vizelés problémáját ti hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Amikor jó idő van,és ki tudok menni a kertbe,akkor semmi gond.Viszont télen komoly gondokat okoz ez nekem.Arról nem is beszélve,ha mondjuk vendégségben/csajnál vagyok és a házigazda nem nézi jó szemmel,ha kertjében könnyítek magamon,esetleg nincs olyan része a kertnek,ne adj isten panellben vagyunk.Elég kellemetlen tud lenni.Ti ezt hogy szoktátok megoldani? Kort és nemet is írjatok léccives!2013. aug. 14. 17:14
1/20 anonim válasza:
Én ezt nem értem.. :D Eleve ha áll a farkam akkor nem tudok vizelni.. :D De lehet csak én vagyok így vele.
2/20 anonim válasza:
tudni tutsz csak irányithatlan nem éri meg
3/20 anonim válasza:
Ha teheted leülsz a wc-re lefeleirányítod, lehetőleg ne érj hozzá sehol a kagylóhoz..ennyi
4/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is,de valahogy mindig kifolyik felül.
2013. aug. 14. 17:27
5/20 anonim válasza:
Tartsd viwzza, amíg elmúlik a merevedésed akkor...
7/20 anonim válasza:
1. De ha megpróbálsz vizelni, és sikerül is, akkor attól lelankad.
8/20 anonim válasza:
Csapd le valamivel. Ráütsz egy kalapáccsal, akkor lelankad.
10/20 anonim válasza:
Az 1 nek tökéletesen igaza van.Állóval nem is lehet,anatómiai ok miatt . Aki meg tud,nála valami nem működik tökéletesen .Ennek meg van a miértje is.
Csak azt nem értem,hogy kerül ide az álló pénisz ,egy kültéri pisiléshez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!