Prosztatarák, többszörös csontáttéttel. Mik a kilátások?
Figyelt kérdés
Gleason skála szerint 4A 8/10, gondolom 4 es stádium.
Kezelhető ebben a stádiumban a betegség, vagy inkább csak az élethosszot próbálják nyújtani az orvosok? Nagybátyámnak van és ő elsőkörben hormon injekciókat kap, androgén blokkolásra.
2014. febr. 18. 20:00
11/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nem írtam csak már nem jött az értesítő az új kommentekről.
Műtétet elvetették hormonkezelést kap meg gyógyszereket kemo nem volt sugár is csak egyszer. Egyébként meg jól van étvágya is van, kedve is jó csak lábra állni nem tud szegény.
2014. aug. 29. 19:52
12/13 anonim válasza:
Szia! Bár látom, hogy másfél évvel ezelőtti a bejegyzés de hasonló helyzetben vagyok mint te. (ezért bátorkodtam írni)Rengeteg dolgot olvastam neten, könyvekben, szinte minden létező információt elolvastam a témáról de konkrét dolgokat nem találtam. Megkérdezhetem esetleg, hogy, hogy van a nagybátyád? Ne haragudj ha zavartalak, csak már nem tudom hol keressem a válaszokat.
13/13 anonim válasza:
Ènis ebben a helyzetben vagyok annyi kèrdèsem lenne ,már nem birom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!