Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Számomra sürgős és fontos...

Számomra sürgős és fontos kérdés?! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne , hogy régen sokat fociztam normális csapatban sok érem kupa stb... utána abba hagytam iskola miatt akkor sose volt semmi ilyesmi egészségügyi problémám. Elkezdtem dohányozni kávézni energia italt stb.. de akkor se voltak ilyen problémáim. December eleje óta nem iszom alkoholt , kávét , energia italt és a cigit is vissza fogtam , de mióta ezeket le raktam teljesen megváltozott az életem. Sűrűn érzem úgy , hogy fáj a szívem , érzem a szív verésemet , néha rám jön egy furcsa érzés el önt a melegség majd el ájulok ... néha nehezen kapok levegőt izmaim is szoktak fájni/rángatózni bal mell izmom is és ezért szoktam néha aggódni. Sokszor voltam házi orvosnál nézte a sziv verésem , vérnyomás , EKG semmi probléma. Voltam vérvétel ott se. 1-2éve voltam tüdőszűrő aki kötelező volt mindig a szakmám miatt meg voltam szív ultrahangon is és ott se volt semmi. Régen jártam gyógytornára is. Sokszor rakom a kezem a szivemhez , hogy nézem a szív verésem meg ha elkezd rángatózni az izmom a mellemnél akkor megijedek vagy ha zsibbad kezem vagy lábam akkor elkezdek aggódni.. Gondolkoztam , hogy ez pszcihés probléma vagy van köze ahoz , hogy az egyik napról a másikra abba hagytam mindent ? Remélem van ötletetek mert már családtagok meg párom is kicsit furcsálják már , hogy folyton " nyavajgok " meg számomra is rossz vezetés közbe meg ilyesmik.
2014. febr. 14. 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet stressztől is
2014. febr. 15. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!