Viszkető nemi szerv, mi lehet a baj, lehet e nemi életet élni?
Szerintem mind a ketten irany dokihoz...
Ez egy gombas fertozes ami nincs kezelve! Te hiaba "gyogyulsz" meg... Ezt oda-vissza adogatjatok! Baratnod nem panaszkodik? Ha o megy nodokihoz es egyertelmu hogy gomba akkor a doki neked is irhat bogyot!
A szexualis betegsegek szexualis uton terjednek az oralisszex is szex!
Levetethet meg egy sor fertozeses vizsgalatot es amire pozitiv arra neked is gyogyszert irat mert gondolom gumi nelkul szexeltek... Ami neked van mar O is megkapta es forditva is!
Köszönöm!
Igen a múltkori szeretkezés igen nehezen ment, mert kellemetlen volt, ahogyan betettem, talán csípett, akkor lehet ezért, csak ugye nem tudni, hogy ki fertőzött meg kit. Mondjuk nekem elszokott múlni pár nap után, utána élünk nemi életet és minden jó, de jobb a biztonság elmegyünk dokihoz, köszönöm a válaszokat! :)
Az egy parkapcsolatban mellekes ki hozta! Lehet egyikotok se! Nekem annyi eleg a gombahoz ha a Paromnak hosszabb a korme... Ujjazas kozben erzem, hogy megszur a korme es mar kesz is a gomba...
Vagy mikor eloszor voltunk gumi nelkul egyutt es bennem ment el... Utana is gombam volt... Extra erzekeny vagyok :)
Es akkor ki fertozott meg kit? Senki senkit! Igy alakult... A testunk telis-tele van gombakkal! Ha felborul az egyensuly akkor valahol kijon! Korom lab hajlatok vagy intim tajekon! Candidam is volt sajnos! Az fel ev 1 ev kemeny dieta es gyogyszer! Pedig csak az egyensuly borul a szervezetben! Van akik hajlamosak ra!
Kezelni kell es nem az okot keresni :)
De a legutobbinal te vagy a "hibas" erezted hogy csip megse gondoltal a dokira masnap! :)
De egy komoly parkapcsolatnal inkabb a kezeles az elsodleges nem az hogy ki adta kinek! Ez sose derulhet ki! Baratnod menjen dokihoz irasson gyogyszert ra mind a kettotoknek cirka 10ezer 2*2 szem gyogyszer! 2 neked, 2 neki! 2 este es el is mulik! :) nem nagy szam!
Most ugrott be :)
Noknel meg antibiotikum kuranal is kijohet es egy menstruacios ciklus elott is gyakori!
Azt altalaban a menzesz rendezi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!