Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület lehet a probléma?

Tamus55 kérdése:

Fitymaszűkület lehet a probléma?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok a nemi szervem 14 cm és az a problémám hogy amikor hátrahuzom rendesen akkor fáj. Van spermám , kitudom verni csak hát ha teljesen hátrahúzom hogy ne mozogjon a fityma akkor fáj. Ha Fitymaszűkület lene a probléma valahogy meglehetne oldani úgy hogy ne keljen orvos és se szülő?

2014. jan. 30. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Fog az annyit tágulni,hogy fájdalom mentes legyen teljesen .Mi az hogy ne mozogjon hátul .Ha hátra megy akkor nincs szükület,nem fog az ott maradni.Megy vissza a helyére .
2014. jan. 30. 17:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Hátra megy de ha hátra megy akkor fáj . Remélem érted..
2014. jan. 30. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Fitymaszűkületnél a bőr hátrahúzása a makkról csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehetséges. Erőltetésnél a fityma bőre berepedezhet, ami fájdalommal jár.

A másik lehetőség a rövid fitymafék. A fitymafék a makk alján található vékony bőr, ami a makkot összeköti a fitymával. Ha ez rövid, maszturbáció vagy szexuális kapcsolat közben feszülhet, megsérülhet, vagy el is szakadhat.

Először azt kellene eldönteni, hogy a Te esetedben melyikről van szó.

Jobb lenne, ha beszélnél a szüleiddel és ha szükséges, megnézetnétek orvossal.

2014. jan. 30. 17:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az utobbi. Vagyis olyan mint ha elszorítaná a nemi szervem..
2014. jan. 30. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a fityma szorítja a makkot, az inkább fitymaszűkület! Jobb lenne, ha szólnál a szüleidnek és megnézetnétek egy orvossal
2014. jan. 30. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Orvosi beavatkozás nélkül lehetséges a probléma megoldása?
2014. jan. 31. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Itt az oldalon sokat lehet olvasni arról, hogy a fityma tornáztatása meleg vízben segíthet. De ennek a hatékonysága szerintem kérdéses. Legalábbis orvosi/urológiai oldalakon ezzel a módszerrel soha nem találkoztam.

Azért nem hatékony, mert a fitymaszűkületet általában hegesedés okozza. A heges fityma pedig inkább megsérül/berepedezik a tágítási kísérlet közben, minthogy tágulna. A sérülésektől pedig még jobban összeszűkülhet a fitymád.

Azért kéne orvossal megnézetni, mert enyhébb szűkület esetén ő felírhat Neked szteroidos krémet, ami bőrelvékonyító hatása miatt oldhatja a szűkületet. Így a műtét esetleg elkerülhető.

2014. jan. 31. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Kinyúlik az csak hordjad hátrahúzva a gatyában is. Ha nem áll fel akkor nem feszül annyira. Fürdés közben állítsd fel és húzd hátra meg vissza. Szoktatni kell és nem kell dokihoz rohanni.
2014. jan. 31. 21:11
 9/9 anonim válasza:
Nos amit így leírsz abból az derül ki,hogy van egy enyhe szűkület.Nekem is ez volt...Nincs semmi gond;ne húzd teljesen hátra(csak amikor mosod)!Ne húzkodd,ha száraz a makkod!És bánj finoman a kukiddal!
2014. márc. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!