Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért akad meg a fitymám?

Miért akad meg a fitymám?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy plz csak az írjon, aki ért is a témához.

20 vagyok, fél éve végezték el rajtam a dorzális bemetszést. A hegek meg minden szépen begyógyult, viszont maga a dolog, amiért végezték, sajnálatomra nem valószínű hogy bevált. Szerintem nekem születésem óta fitymaszűkületem van, csak akkor észre sem vették rajtam és nem is kezelték, így sajnos 20 éves koromig várni kellett ezzel, és az orvos azt mondta, hogy nem a kantárommal van baj, hanem gyűrűs alakban nem tudom felhúzni mereven teljesen, így nem látva más kiutat, azt a műtétet végezte rajtam. Viszont még így is ha teljesen merev állapotban felhúzom, akkor ugyan sikerül teljesen felhúzni, de érzem hogy alul a bőr még mindig nem enged és feszül, amikor használnom kell, akkor pedig néha fáj is egy kis megerőltetés után. A teljes körülmetélésre egyelőre gondolni sem akarok, szóval azt plz ne írja senki. Tornáztatással már rég elkéstem, igazából ha erőltetni próbálnám, akkor csak még több heg keletkezne a makkom alján. Mert amúgy a fitymám kellően hosszú, de egyszerűen nem értem hogy akkor csak teljesen merev állapotban miért nem tud mozdulni.

Tud valaki más megoldást, ötletet?

2014. jan. 30. 19:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Igazából ahogy elnéztem, ezzel a műtéttel csak azt értük el, hogy a makk így könnyebben "előbújik" és kilátszik, ha mereven felhúzom. Igazából ha áll, akkor hozzá se kell nyúlnom, és "kibújik" a makk magától, de ugyanúgy nem rugalmas az egész és fáj.Nem tudom mi a helyzet más péniszével kapcsolatban, de ez szerintem még mindig nem normális, h nem tudom rendesen, gyorsan felhúzni, és erőltetni kell, mert úgy sikerül, de nem megy könnyen és fáj. Leginkább az a furcsa, hogy amikor teljesen merev, a makkom olyan nagyra nő, az eredeti mérete kétszeresére kb, hogy úgy tűnik, mintha a fitymám nem lenne elég tág, hogy helyet adjon neki, és ezért nehezen bújik elő ha folyamatosan verném mondjuk. Nincs elég helye, a bőr meg túl vastag, a bőr mindig nagyon rátapad, de legalább már nem akad meg...Erre szerintetek létezik megoldás egyáltalán? :/
2014. jan. 30. 19:48
 2/3 anonim válasza:
Szerintem mert szűk a bőr
2014. febr. 1. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy tisztesseges maganorvos kell. Akinek megmutatod, vagy esetleg jo, ha tobb is latja. Egy atlagos SZTK orvos, foleg, ha megtudja, hogy mar volt egy beavatkozas, a teljes korulmetelest fogja jo esellyel eroltetni, mert nekik az a legegyszerubb, viszont azzal veszited a legtobbet. Ne sajnald az idot, mutasd meg akar 10-20 magandokinak is.
2014. febr. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!