Miért akad meg a fitymám?
Először is leszögezném, hogy plz csak az írjon, aki ért is a témához.
20 vagyok, fél éve végezték el rajtam a dorzális bemetszést. A hegek meg minden szépen begyógyult, viszont maga a dolog, amiért végezték, sajnálatomra nem valószínű hogy bevált. Szerintem nekem születésem óta fitymaszűkületem van, csak akkor észre sem vették rajtam és nem is kezelték, így sajnos 20 éves koromig várni kellett ezzel, és az orvos azt mondta, hogy nem a kantárommal van baj, hanem gyűrűs alakban nem tudom felhúzni mereven teljesen, így nem látva más kiutat, azt a műtétet végezte rajtam. Viszont még így is ha teljesen merev állapotban felhúzom, akkor ugyan sikerül teljesen felhúzni, de érzem hogy alul a bőr még mindig nem enged és feszül, amikor használnom kell, akkor pedig néha fáj is egy kis megerőltetés után. A teljes körülmetélésre egyelőre gondolni sem akarok, szóval azt plz ne írja senki. Tornáztatással már rég elkéstem, igazából ha erőltetni próbálnám, akkor csak még több heg keletkezne a makkom alján. Mert amúgy a fitymám kellően hosszú, de egyszerűen nem értem hogy akkor csak teljesen merev állapotban miért nem tud mozdulni.
Tud valaki más megoldást, ötletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!