Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy mossam a fitymám alatt...

Hogy mossam a fitymám alatt stb. (lent)?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy, 13 éves vagyok, és nekem nem mondták soha hogy a fityma alatt is meg kell mosni stb. És akkor most olvasgattam utána, és akkor megtudtam hogy letapadás meg gondok is lehetnek belőle. Tudom, hogy nem okos kérdés csak, nem tudom hogy tudnám rendesen megmosni, vagyis pl. zuhanyozás közbe lehet rendesen?

Meg még annyit, hogy mikor is kell lehúzni, pl. pisilésnél is?

Csak normális válaszokat kérek! Köszönöm.

2014. jan. 15. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Zuhanyozás közben lehúzod és óvatosan szivaccsal át dörzsölöd de óvatosan. Pisilésnél nem fontos lehúzni ha nem zavarja a húgy folyását.
2014. jan. 15. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Este fürdésnél lehúzod megmosod,ennyi.Nem muszáj pisilésnél.

De egyébként húzogathatod bármikor,nem lesz semmi baja tőle.

2014. jan. 15. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Csak szivaccsal lehet?
2014. jan. 15. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szivaccsal.Moshatod kézzel is.
2014. jan. 15. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha fitymaszűkületed van akkor érdemes minden este húzogatni hagy táguljon.
2014. jan. 15. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szépen a makk mögé húzod a fitymád fürdéskor és ott is ,tehát a makkot is megmosod szappannak majd jó alaposan lemosod vízzel a szappant és húzatod is vissza a fitymád.Azért jó a maszturbálás mert (bár ez most más téma,nem ez volt a kérdésed)végülis tornáztatva van a fityma.
2014. jan. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!