Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetek ez ügyben a...

Mit tehetek ez ügyben a fitymámmal?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nem tudom hátrahúzni a fitymám. lankadt állapotban ha ázik egy kicsit, akkor hátra jön, bár teljesen nem merem, mert félek hogy a makk mögött ragadna. Orvoshoz nem igazán szeretnék menni, csak ha semmilyen más mód nincs rá, mert nem szeretném teljesen körülmetéltetni magam és ha jól tudom akkor a leggyakrabban az orvosok ezt ajánlják. Ha valaki tud kérem segítsen. Akár privátban, akár itt a kérdés alatt! Előre is köszönöm!

2014. jan. 30. 17:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
te honnan veszed hogy én ezért nem akarom? nekem nem ilyenek a nézeteim, főleg nem amikor az egészségemről van szó. leszarom h ki van körülmetélve és ki nincs. pláne a népcsoportok nem érdekelnek. ha nem ismersz, ne mondj rólam semmit...
2014. jan. 30. 21:14
 12/18 anonim válasza:
39%
Érdekes az a nácizó hozzászóló... Én soha nem szabadulnék meg a fitymámtól, mert az nagyon jó, amikor egy kedves hölgyemény játszik vele. A körülmetéltek soha nem fogják megtudni és megérteni, mennyire izgató tud lenni :D
2014. febr. 1. 11:50
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Nézd ha merev a péniszed és viszonylag valamennnyire hátra tudod húzni a fitymád akkor nem kell körülmeténi azt,ma már igen sok alternatíva van a fitymaszükület kezeléséről.

Megértem hogy nem akarod magad körülmetéltetni,sokaknak nem tetszik és nem is szükségszerű.De menj nyugodtan el orvoshoz vele,attól hogy a doki megvizsgál,még senki nem kényszeríthet hogy megműtesd magad,csak legalább megtudod mi is a pontos diagnozis és szépen megmodnod neki semmiféleképpen nem akarod magad körülmetéltetni és majd kerestek rá más megoldás.

ma már van fitymaplasztika,z plasztika,amikor a szükületet megszüntetik,de nem vágják le a makkod borító fitymarészt.

Hidd el ha te nem akarod nem fognak körülmetélni,más megoldások is vannak már.

2014. febr. 2. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Bemetszés is az amikor csak vágnak,tehát egy kis bemetszést ejtenek a fitymádon és meglazítják azt tehát nem metélnek körül,csak lazítanak a szükületen.

De usa-ba nem 3/4-e hanem 40%-éka metélt a lakosságnak(fehérek között kicsi a szám),hagyományok miatt csinálják,és egyre csökken ez a szám.És valóban nem a legkulturáltabb népektől ered a metélés sem.

Kérdező attól hogy az orvos azt ajánlaná hogy metéljétek körül,még nem kell ezt megtenni,hanem megmondod te szeretnéd ha a fitymád megmaradna és más lehetőséget szeretnél,bemetszést,vagy z plasztikát,amikor is nem metélnek körül,hanem a szükületen egy kis vágással lazítanak,ezek gyorsan is gyógyulnak.

Kedves metélés mániás hölgyike!

Nem mindenkinek tetszik a metélt pénisz és nem is mindenkinek van szüksége metélésre akinek fitymaszükülete van.Attól hogy valakinek nem tetszik,és nem ért vele egyet még nem náci.Én sem értek egyet azzal hogy akár egészséges embereket,gyerekeket kitegyenek ilyen műtétnek,a gyógyulási idő egyrészt hosszú,és nem kellemes és van akiknek nem tetszik a látvány sem,ahogy férfiaknál sem mindenki szereti a műmellet.

2014. febr. 2. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
12/14 pontosan igaz amit írsz,a fitymának meg van a maga szerepe,nem hiába van ott.És is így vagyok vele sose vágatnám le,főleg hogy egészséges,ha meg szükületem lenne akkor is megmenteném annyi lehetőség van már.
2014. febr. 2. 15:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális és segítő válaszokat!
2014. febr. 2. 21:51
 17/18 anonim válasza:
Első vagyok. Ma derül ki, hogy fitymaszűkületem van. Nekem krémet írt fel rá.:)
2014. febr. 5. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Kemeny, hogy ez a HOLGY a ferfiak egeszsege rovatban 4-5 eve ajanlja minden fiatal fiunak, hogy vagassa le a fitymajat. Nem beteges ez egy kicsit?
2014. febr. 6. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!