Gillette Mach borotvakészülékhez (borotvához) milyen kompatibilis, cserélhető fejek csatolhatók? A Gillette termékeket drágállom, tehetek rá pl. Wilkinson borotvát? Vagy DM/Rossmann saját márkás borotvákat, vagy ezek a fejek nem jók rá?
Mindkettő jó márka ,és kompatibilisek is .Meg olyannal nem
találkoztam ne lenne jó a másik fejre .
Hát elég régi a kérdése, de biztos lesz még, aki felkeresi, szóval: Gillette Mach borotvára csak a Mach típuscsaládba tartozó fejek fognak rámenni, ahogy mondjuk a Wilkinson Quattro-ra (legyen az sima vagy Precision vagy bármilyen) is csak azok a fejek fognak rámenni, amiben benne van, hogy Quattro.
Másik kérdésedre: kinek mi. Mikor még elkezdtem "borotválkozgatni" Wilkinson Quattro Titaniumot vettem. Láttam h négypengés, szép rozsdamentes acél (vagy annak látszó) nyél...szóval jól nézett ki, meg papíron jól is kellett vinnie a szőrt. Jól is vitte. Aztán kitaláltuk tavaly ősszel a haverokkal h tartsunk "No Shave Novembert". KIbírtam...jól megerősödött közben. Szóval először hajnyíróval levágtam nagyon rövidre, aztán nekiálltam a Wilkinsonnal borotválni. Friss fejet is tettem rá, a zselét is hagytam állni az arcomon vagy tíz percig, de már az első húzás éreztem, hogy baj lesz...nem vitte. Apám Mach 3-t használ, azt vettem kölcsön tőle, és mint kés a vajat, úgy vitte. Azóta nekem is olyanom van.
Szóval SZÁMOMRA a Gillette a jobb...kivéve a Fusion, az nem magyar pénztárcának való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!