Korai magömlés?
Üdv 21 éves vagyok és úgy gondolom korai magömlésbe szenvedek.
Ritkán de van mikor úgyis elmegyek hogy csak ujjazom a barátnőmet meg közbe csókolózunk.
Az első mindig nagyon gyorsan bekövetkezik max 1 perc.
Másodikra már jóval tovább bírom (5-9perc) attól függ menyire intenzíven csináljuk és nem kell 2 perc se kb után megint áll a zászló.
És így tovább, egyre nő a idő bár a várakozási is idő is.
Elégé szarul érzem magam tőle a barátnőm mindig mondja hogy nem gond őt nem zavarja ,de engem legalább annyira mint egy kavics a cipőbe... szóval megőrjít.
Olvastam az orvosnál hogy van rá több megoldás is a tiedakontroll.hu -ról és ott azt javasolják menjek el urologushoz, na most még életembe nem voltam nem is tudom hogy zajlik ez hova kéne mennem? van központi hely vagy ez minden esetbe fizetős dolog?
Ez mindenféleképpen lelki, mentális eredetű és nem szervi. Ha mindenki visszagondol az első szexuális élményére, 90%uk 1-2 perces sztorik... Próbálj meg nem foglalkozni sem magaddal, sem a helyzettel, ne gondolj arra mi is történik épp. Vagy gondolj valami másra. (ne az irodalomtanárnődre az sem vezet jóhoz :D) Mindenesetre engedd el magad. Vagy együttlét előtt menj és csináld magadnak.
Az én tapasztalatom az, hogy csak egyetlen egyszer kell egy igazán hosszú és mindkettőtöknek kielégítő szex, hogy megjöjjön az önbizalom a jó szexhez, utána már nem lesznek ilyen gondok, hisz kitoltad azt a határt, amire képes vagy.
A barátnőd pedig becsüld meg, hogy nem zavarja ez, nagyon jó dolog ez tőle.
minden jót: BGreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!