Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudom "gyakorolni" hogy...

Hogy tudom "gyakorolni" hogy később élvezzek el?

Figyelt kérdés
Még csak 14 éves vagyok és még nem szexelek de nagyon gyorsan elmegyek maszturbáláskor is. Félek ez később a szexben is így lesz. Ezen hogy tudok javítani?

2013. dec. 28. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdj el maszturbálni amikor érzed hogy nem soká évezel hagyd abba! Kis szünet után ismételd meg!
2013. dec. 28. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző jól mondja.

Amikor érzed, hogy elmennél, akkor befejezed.

Csináld azt, de figyelj arra, hogy 2 órát ne haladjon meg a merevedés, és minden ilyen "gyakorlat" után engedd ki a gőzt, szóval fejezd be orgazmusig.

Ha nem fejezed be, akkor az un. vőlegény betegséget fogod tapasztalni.

[link]

"bizonyos idő után a herém feletti részen fájdalmat érzek, ami csak 1-2 óra elmúltával szűnik meg"

2 órát pedig egy merevedést ne haladjon meg, illetve folyamatos szex sem, mivel 2 órán túli merevedés nem egészséges. Hasonló problémákat okoz, mint a priapizmus 2 órán túli fennállása (vérrögtől kezdve a gerinc bizonyos részeinek sérülésén át elég széles a tárház).

Ezenfelül megfelelő légzéssel is bizonyos szintig elhúzhatod az orgazmust, illetve később majd amikor megszokod az ingereket, akkor természetesen tovább fogod bírni, + majd kitapasztalod melyik az a póz,a melyikkel jól bírod élesben, de még 14 vagy, így ráérsz ezzel még.

2013. dec. 30. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy óvszerben is próbálkozzál párszor, hogy szokd meg a gumi szorító érzését. Először lehet majd lelankad, de majd idővel megszokod ezt is, csak most szokd meg, ne élesben, mert sok lelki gyötrelmet okozhat majd.
2013. dec. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!