Mi lehet ez? Szex utáni pénisz gyulladás? Gomba?
Sziasztok az a helyzet ,hogy két napig folyamatosan szexeltünk a rég nem látott barátnőmmel de a harmadik nap felétől kezdve már fájt egy picit aztán kellemetlen lett majd estére már nem is tudtam szexelni.
Negyedik nap kb 2x dagadt fel a fitymám nem is tudtam hátra húzni tiszta vörös volt. Ma már jobb a helyzet lement a duzzanat nem is vörös csak a vége egy picit. És hátrahúztam nagy nehezen ( ami fáj eléggé de azért nem vészes ) és tiszta váladék volt alatta :/
Most lemostam és párszor oda vissza húzogattam lassan.
Elmenjek ezzel orvoshoz? Valami gombás fertőzés vagy gyulladás?
Barátnőmnek is piros volt de szerinte csak az "igénybevételtől". Meg picit neki is fájt azt mondta.
Egyébként mostmár "javult" vagy csak átalakult nemtudom.
Mivel a barátnőm szűz volt és én se szexeltem előtte jó ideje (és uszodába se nyilvános fürdőbe se semmi ilyen helyen nem volt egyikünk se) ezért nemibetegség nem hiszem hogy lehet.
Bőr és nemibeteg gondozó
A térképen, amit linkeltem megtalálod az összes helyét, és választhatsz melyik van közel (több oldalas, így bal oldalt lapozhatsz, első belépésnél nyomj egy entert a kereső mezőbe miután a megfelelő országrészre hoztad a térképet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!