Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gombás fertőzés?

Gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
A makkomon és a hátrahúzott fitymán is piros foltok vannak néhol fehérek. Időnként viszket de nem vészesen. Párom fogamzásgátlót szed ebből eredően védekezés nélkül szeretkezünk viszont ő tünetmentes. Egyszer már volt ilyen akkor canestenel elmúlt párom nem szedett akkor semmit és nem is kente. Létezik az, hogy olyan fertőzésem van ami nála tünetmentes és visszafertőztem magam mert ő nem kezelte? Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. jan. 12. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,lehet. De lehet az is,hogy a normál hüvelyflóra felborul nála ilyenkor(ez gyógyszer mellett gyakran előfordul) és az ő szervezet ezt tudja korrigálni,neked viszont annyira elszaporodnak a gombák,hogy panaszaid lesznek. Illetve,ha (mint a nőknek általában)normálisan is van egy kis folyása észre sem veszi,hogy esetleg beteg. Ha ilyen visszatérő problémád van,akkor őt is meg kell vizsgálni. Célszerű a nemibeteg gondozóba elmenni,ott párhuzamosan tudnak vizsgálni és kezelni mindkettőtöket. Az ilyen rendeléseken nem csak nemibetegeket kezelünk,hanem STD-z is.
2014. jan. 12. 17:29
 2/3 HabverőMakverő válasza:
mosd meg szex után a farkad! nekem a bnőm hüvelyének kémhatását nem bírja a farkam :( szóval mikor 1szer 2szer nem mostam meg az aktus után, viszketett és piros meg fehér cucc volt rajta, mint ha hólyagos lenne, állandóan viszketett és előváladékot termelt
2014. jan. 13. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy bebizonyosodjon mivel álltok szemben.

Ha kiderül, írjátok meg mi volt!

üdv

2014. febr. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!