Gombás fertőzés?
Figyelt kérdés
A makkomon és a hátrahúzott fitymán is piros foltok vannak néhol fehérek. Időnként viszket de nem vészesen. Párom fogamzásgátlót szed ebből eredően védekezés nélkül szeretkezünk viszont ő tünetmentes. Egyszer már volt ilyen akkor canestenel elmúlt párom nem szedett akkor semmit és nem is kente. Létezik az, hogy olyan fertőzésem van ami nála tünetmentes és visszafertőztem magam mert ő nem kezelte? Előre is köszönöm a válaszokat.2014. jan. 12. 17:07
1/3 anonim válasza:
Igen,lehet. De lehet az is,hogy a normál hüvelyflóra felborul nála ilyenkor(ez gyógyszer mellett gyakran előfordul) és az ő szervezet ezt tudja korrigálni,neked viszont annyira elszaporodnak a gombák,hogy panaszaid lesznek. Illetve,ha (mint a nőknek általában)normálisan is van egy kis folyása észre sem veszi,hogy esetleg beteg. Ha ilyen visszatérő problémád van,akkor őt is meg kell vizsgálni. Célszerű a nemibeteg gondozóba elmenni,ott párhuzamosan tudnak vizsgálni és kezelni mindkettőtöket. Az ilyen rendeléseken nem csak nemibetegeket kezelünk,hanem STD-z is.
2/3 HabverőMakverő válasza:
mosd meg szex után a farkad! nekem a bnőm hüvelyének kémhatását nem bírja a farkam :( szóval mikor 1szer 2szer nem mostam meg az aktus után, viszketett és piros meg fehér cucc volt rajta, mint ha hólyagos lenne, állandóan viszketett és előváladékot termelt
3/3 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy bebizonyosodjon mivel álltok szemben.
Ha kiderül, írjátok meg mi volt!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!