Pénisz gomba lenne 15 évesen?
Figyelt kérdés
3 napja a péniszem elkezdett vörösebb lenni mint kéne. Azóta néha viszket és a makkom vörös meg a bőr is egy kicsit. Mit tudnátok javasolni? Menjek házi(gyerekorvoshoz) vagy urulógushoz? Eggyáltalán itthon mit mondjak? Valami olyan kéne amihez nem kell orvos és itthon megoldom. Előre köszönöm!2013. dec. 3. 18:13
1/7 anonim válasza:
Igen! Lehet, hogy gomba. Próbáld ki a Canesten krémet, ami vény nélkül kapható! Ha az nem válik be, akkor keress fel egy bőrgyógyászt!
2/7 anonim válasza:
Inkább Canesten oldatot vegyél,de jó a Batrfen is .
De a neogranormon kenőccsel is próbálkozhatsz.
A házi gyerekek orvoshoz már nagy fiú
vagy,meg egyébként is csak felesleges kör lenne .Egyből bőrgyógyászhoz,beutaló sem kell ide .Taj kártya az igen .
3/7 A kérdező kommentje:
De most en nem akarok borgyogyaszhoz menni meg stb
2013. dec. 3. 18:54
4/7 anonim válasza:
A kérdés szerintem nem az, hogy akarsz-e menni, hanem hogy szeretnél-e meggyógyulni.
Azért javasoltuk a Canestent, mert azzal talán rendbe jössz és megúszod az orvost. De ha mégsem gomba, vagy egyéb okokból a Canesten nem használ, akkor nem tudod elkerülni.
5/7 A kérdező kommentje:
Mazli talaltam itthon Canestent... barmelyik jo? Marmint nincs olyan ami pl penisz gombara nem jo?
2013. dec. 3. 20:17
6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, ami arra nem jó! Itt van egy leírás, ezt olvasd el (ha esetleg csak a krém van meg és a doboza nincs)! Ebben benne van, hogy hogyan kell alkalmazni stb.
7/7 anonim válasza:
Hm... Ha otthon találtál Canesten-t, akkor valakinek szüksége volt rá a családban (akár pl. lábgomba miatt), akkor lehet, hogy otthon kaptad el, pl. törölközővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!