Milyen húgyúti fertőzés tünetei ezek?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete olyan, mintha fel lennék fázva és időben stimmel is, mert egy hete körül volt egy olyan éjszakám amikor kitakaróztam, megfázott a derekam és fájt is a vesém 1 fél napig. Rá néhány napra jelentkeztek a következő tünetek: Vizeletürítés közben égő, enyhe viszkető fájdalom, nem csak ürítés közbeni enyhe "belső" viszketés, valamint olyan, mintha időnként "szivárona" belőlem a vizelet, de csak nagyon csekély mértékben, 1-2 csepp.2013. dec. 20. 23:42
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem fertőzés, valószínűbbnek tűnik, hogy apró vesekő, vesehomok okozta a tüneteket, attól fájt a veséd, és az került mostanra a húgyutakba, attól van a viszketés, és amiatt nem záródik rendesen a húgycső, ezért szivárog. Idővel kitisztul magától. Ha nagyon elhúzódik, menj el dokihoz!
2/4 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, pedig a családban kb "hagyomány". Köszönöm a választ!
2013. dec. 21. 00:52
3/4 anonim válasza:
Ezt biztosan nem vese homok okozza.Az nagy fájdalommal jár.
Ez lehet húgyhólyag gond ,hiszen az érzékeli a teltséget ,a kiürűlést .Az 1-2 csepp férfiaknál belefér .
4/4 A kérdező kommentje:
Viszont az égő, viszkető érzést nem a hólyagomban érzem, hanem a húgycsövemben. Nálam pedig valahogy nem normális az 1-2 csepp sem, soha nem volt rá példa. 21 éves vagyok.
2013. dec. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!