Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves vagyok (múltam), van...

15 éves vagyok (múltam), van egy kis problémám, vki tud segíteni?

Figyelt kérdés
A fitymámat ernyedt állapotában teljesen vissza tudom húzni a makkról,viszont merev állapotban nem húzódik hátra magától,én meg nem mertem eddig erőltetni,próbálni hátrahúzni.Ez baj?

2014. jan. 8. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem fitymaszűkületről van szó. Ha ezt korábban felismerik az orvosok, akkor meg tudták volna oldani. Menj el a körzeti orvoshoz, és mond el neki, mert ezt egyedül nem fogod tudni megoldani.
2014. jan. 8. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Magától nem is fog menni.Húzzad csak bátran hátra .

Ha nem így szárazon,fűrdésnél bíztosan megy .

2014. jan. 8. 16:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet ezt kezelni?
2014. jan. 8. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

1 es,azt írja a kérdező hogy magától nem megy hátra,csak úgy magától az enyém sem ,és nem vagyok szűkületes .

Amennyiben orvoshoz kellene fordulnia ,akkor sem a körzeti ,vagy a házi orvoshoz.Az urológián foglalkoznak ilyen dolgokkal .

2014. jan. 8. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Magától senkinek nem megy hátra. Hátra kell húzni. Esetleg fürdés közben, szappannal rásegíteni Akár több alkalommal is. Ha egy párszor erősebb húzgáláskor sem változik, vagy fájdalmas, akkor urológushoz kell fordulni. Az urológiára nem kell beutaló, nem kell időpontot kérni, és nem kerül semmibe. El kell menni rendelési időben, és elmondani a dokinak, mi a baj. Minél előbb megcsináltatod, annál könnyebben fogod viselni. Gondlj bele, ha az esküvőd után nem tudsz majd ilyen marhaság miatt teljesíteni? Kiröhög az ara, meg a násznép.
2014. jan. 8. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha anélkül hátra tudod húzni a fitymádat, lankadt és merev állapotban is, hogy fájdalmat okozz magadnak, akkor minden rendben.

Ha mereven nem tudod visszahúzni a makkról akkor relatív fitymaszűkületed van. Ha erről van szó, semmiképpen ne erőltesd!

Inkább beszélj a szüleiddel és forduljatok orvoshoz!

2014. jan. 8. 18:26
 7/10 II.Dartheon ***** válasza:
70%

Nézd kérdező, ha magától nem megy hátra az nem probléma - gond akkor kezdődik, ha mikor le akarod és akkor sem megy le.. na akkor van gond, de azt is lehet kezelni.

Óvatosan próbáld meg lehúzni a bőrt, szerintem simán menni fog, ugyanúgy csináld, mint amikor nem mereven húzod hátra a bőrt.

2014. jan. 8. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

7es,jó választ írtál ,látni hogy fiatal vagy még .

Az idősebbek meg csak a "menj orvoshoz " szlogent ismerik .

Elfelejtették fiatal korukban az övéké is nagyon passzos volt .Rádolgoztak ,és rendbe jött .

2014. jan. 9. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:

"Elfelejtették fiatal korukban az övéké is nagyon passzos volt .Rádolgoztak ,és rendbe jött".

Ez úgy hangzik, mintha minden kamasznak szűk lenne a fitymája a kamaszkor elején, ami a maszturbációtól múlik el.

Pedig ez messze nem így van!

Egészségügyi problémával pedig (kortól függetlenül) orvoshoz kell fordulni, bármennyire is hihetetlen .

2014. jan. 9. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menni lehet meg erdemes is, de korulmetelni nagyon nem erdemes, ezt tapasztalatbol tudom :(
2014. febr. 6. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!