15 éves vagyok (múltam), van egy kis problémám, vki tud segíteni?
Magától nem is fog menni.Húzzad csak bátran hátra .
Ha nem így szárazon,fűrdésnél bíztosan megy .
1 es,azt írja a kérdező hogy magától nem megy hátra,csak úgy magától az enyém sem ,és nem vagyok szűkületes .
Amennyiben orvoshoz kellene fordulnia ,akkor sem a körzeti ,vagy a házi orvoshoz.Az urológián foglalkoznak ilyen dolgokkal .
Ha anélkül hátra tudod húzni a fitymádat, lankadt és merev állapotban is, hogy fájdalmat okozz magadnak, akkor minden rendben.
Ha mereven nem tudod visszahúzni a makkról akkor relatív fitymaszűkületed van. Ha erről van szó, semmiképpen ne erőltesd!
Inkább beszélj a szüleiddel és forduljatok orvoshoz!
Nézd kérdező, ha magától nem megy hátra az nem probléma - gond akkor kezdődik, ha mikor le akarod és akkor sem megy le.. na akkor van gond, de azt is lehet kezelni.
Óvatosan próbáld meg lehúzni a bőrt, szerintem simán menni fog, ugyanúgy csináld, mint amikor nem mereven húzod hátra a bőrt.
7es,jó választ írtál ,látni hogy fiatal vagy még .
Az idősebbek meg csak a "menj orvoshoz " szlogent ismerik .
Elfelejtették fiatal korukban az övéké is nagyon passzos volt .Rádolgoztak ,és rendbe jött .
"Elfelejtették fiatal korukban az övéké is nagyon passzos volt .Rádolgoztak ,és rendbe jött".
Ez úgy hangzik, mintha minden kamasznak szűk lenne a fitymája a kamaszkor elején, ami a maszturbációtól múlik el.
Pedig ez messze nem így van!
Egészségügyi problémával pedig (kortól függetlenül) orvoshoz kell fordulni, bármennyire is hihetetlen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!