16 éves vagyok, eléggé későn érő (Lent) (? )
Állva 12,5-13cm (Fitymaszűkületem van gyerekkorom óta,nem figyeltem rá oda,és most leszek metélve) Várható növekedés?
Hogyan segíthetnék rá?
Ez átlag méret,nem a szükület miatt ekkora, és attól hogy szükületed van nem feltétlenül kell még körülmetélni,sok más orvosi megoldás is van,amik kevésbbé drasztikusak.
Mennyire súlyos a szükületed?
Sok orvos azért akar metélést csinálni mert a tb támogatja.Sokszor az orvosnak meg kell mondani előre ha lehet akkor a metélést elszeretnéd kerüli és akkor alkalmazzák a kevésbbé hosszadalmas gyógyulású idejű műtétet.
HOlott legalább 6 hét a gyógyulási idő,a kötözgetése,a tisztítása nem kellemes műtét után,ha merevedésed van is fájdalmas.Tehát iskolába jobb ha vakbél vagy egyéb hasi műtétet hazudsz hogy hosszú hetekig mért is nem tesizhetsz.
Van z plasztika,fitymplasztika is a szükület kezelésére,vagy bemetszés amikor is a szükületet megszüntetik,de nem vágják le a fitymád egy részét.NÉzz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!