Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Amióta együtt vagyunk a párommal, sehogy sem tud elélvezni. Több órás aktust végig tudunk csinálni, én sokszor elmegyek, viszont ő egyszer sem. Engem nagyon zavar (és őt is), mert általában magamat okolom, hogy az én hibám, ő viszont emiatt sűrűn pánikba esik, mert nem tudja mitől van.(már nem tudatom vele, elég rám nézni). Aggódom érte,mert félek, hogy ez megbélyegzi a kapcsolatunkat.(ami ettől eltekintve tökéletes)

Néha már fájdalmas neki az együttlét, inger megvan neki, de sehogy sem működik, emiatt általában zaklatott, és ingerült.

Ezzel kihez lehetne fordulni? Szükségem van a segítségre!

Előre is köszönöm

egyébként ő 19F.

2014. jan. 3. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ismered a szüleit? Nem nagyon "gyöpösek"? Régebben gyakori eset volt, hogy gyermekkorban annyira belenevelték az emberbe az altesti "termékektől" való undort, hogy egy életen át cipelte magával.
2014. jan. 3. 17:37
 12/15 II.Dartheon ***** válasza:

Mondtak érdekes dolgokat az előző válaszolók.

Amivel egyetértek, az az, hogy lehet hogy valamilyen belső ok miatt nem tud elélvezni, ha ott vagy vele... lehet hogy elvárás az, hogy elélvezzen, és annyira ráizgul arra hogy elélvezzen hogy magától az erőlködéstől nem meg neki.

Nézd, ha magának ki tudja verni, akkor nincsen impotencia.

Pláne, ha már az öleléstől feláll neki :)

Nos.. lehet abban valami, hogy rejtett homo lenne, de.... ki tudja.. lehet belenvelték hogy a homoság bűn, és csak nővel lehet szexelni, pasival bűn! és amikor veled van, azért nem tud elmenni, mert a tudat alatt mondjuk homo..

De ez csak feltételezés!!!!

Ha gondolod, és eléggé tudtok egymáshoz őszinték lenni erre rákérdezhetzsz.. hogy mindig hetero volt-e, vagy a családja elítéli-e a homoszexualtisát? ha igen, van esély hogy a fent leírt dolog történt... ja, azt is kérdedezd meg tőle ha szeretnéd hogy amikor masztizik, mire egy el, mit képzel el.

2014. jan. 3. 18:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Nos, megpróbálok sorban válaszolgatni.

Csak az anyukáját ismerem, őt is úgy ahogy, mivel elváltak a szülei. Igazából nem tűnik úgy, mintha velük lenne baj.

Soha nem volt elvárás, hogy élvezzen el, csak egyszer kb 4 órás szex után megállt, és körülbelül annyira feszült volt, hogy majdnem sírva mondta, hogy "nem bírok elélvezni, hagyjuk most."

Aztán utána is próbálkoztunk, csináltam neki szájjal kézzel, vegyesen, egy csomószor szólt, hogy mindjárt elmegy, de sosem lett belőle semmi.

Elég őszinte kapcsolatunk van, beszélgettünk már a melegekről, és mondta, hogy őt nem zavarják, egészen addig amíg nem próbálkoznak nála.

Tehát valószínűleg nem ez a probléma.

2014. jan. 3. 18:45
 14/15 II.Dartheon ***** válasza:
hát így én sem, az a baj.. ha gondolod, szexológushoz elmehettek, vagy pszichológushoz is akár... vagy mindkettő, de azért kérdezzétek meg a dolgot...
2014. jan. 3. 20:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azért. :)
2014. jan. 3. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!