Csak vöröset iszok, mert úgy hallottam az jót tesz a szervezetnek.
tegnap 22:38
1/7 A kérdező kommentje:
Korábban sápadt voltam, de amióta iszogatok lett egy kis színem. Jobban néz ki az arcom. Szóval lehet benne valami.
tegnap 22:40
2/7 anonim válasza:
Nem.
tegnap 22:43
3/7 anonim válasza:
Etil apró molekula, bejut mindenhová, nyírja az agy- és más sejtjeidet. Nullánál több alkohol nem egészséges. Tévhit volt ez a bor is sokáig.
tegnap 22:45
4/7 anonim válasza:
Napi 1 pohár se egészséges. Elég régen megdőlt ez az elmélet. Az alkohol sejtméreg, a rendszeres fogyasztás alkoholizmus. (Főleg, ha abba se tudnád hagyni.) A színedet a szabad levegőn való sportolással, gyümölcs-, zöldség- és húsfogyasztással szerezd vissza.
tegnap 23:11
5/7 anonim válasza:
Én biztosra mennék, és lefojtanám pár deci pálesszal, az gyümölcslé, és így a vitamin is meglenne!
tegnap 23:12
6/7 anonim válasza:
Ha a szineden akarsz javitani, egyszerübb ha arzént eszel. Szép pirospozsgás leszel. Csak a mértékkel vigyázz:-)
tegnap 23:22
7/7 anonim válasza:
Ez a napi egy pohár vörösbor jót tesz egy rég megdőlt elmélet, és akkor is csak egy pohárra vonatkozott, nem egy üvegre. Az alkohol pusztítja az agysejtjeidet (és egyéb idegsejtjeidet), a májsejtjeidet, az egész emésztőrendszerben (a szájüregtől a végbélig) rákkeltő, kinyírja a hasznos bélbaktériumaidat...
De ezt nem én találom ki, az Egészségügyi Világszervezet írja le, hogy nincs egészségkárosodás veszélye nélkül rendszeresen fogyasztható alkoholmennyiség:
Ez egy olyan dolog, ahol a társadalmi norma és a biológia ellentmond egymásnak. A társadalmi normákba belefér rendszeres alkoholfogyasztás, sőt az a furcsa, aki nem iszik. De biológiailag meg lassú méregként működik az alkohol. Ez nem vélemény kérdése meg preferencia kérdése, hanem ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!