Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiaknak milyen gyakran...

A férfiaknak milyen gyakran kell magömlésüknek lenni? Mi az egészséges? A prosztata szempontjából is!

Figyelt kérdés

okt. 16. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Minél gyakrabban annál jobb. Tehát például tegnap este későn értünk haza így már szex nem volt de gyorsan azért kicsaptam.(De megesik, hogy b.szás után is kiverem, ha nagyon kanos vagyok) A cucc folyamatosan termelődik és vagy így vagy úgy, de ürülnie kell, ha más nem akkor üríti magát egy bizonyos idő után a paplanyba.

"A lehető legtöbb ejakuláció a legegészségesebb, mert a prosztatában így nem pang a megtermelt váladék, sűrűn tud frissülni. Így jó eséllyel megelőzhető a prosztatitisz, vagy a prosztata rák kialakulása."

okt. 16. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Az #1-es véeményét tanítani kellene...mert a lényeg az állandóan ürített prosztata..

...néha elképzelem(inkább szörnyülködöm)hogy hány millió férfi van(és úgy akár házasságban)hogy a feleség ne tudja ezt a bölcsességet, vagy nem is akarja tudni. Nagyon kevés az a feleség, élettárs,stb..aki még idős korban is kiveri a férje farkából az itolsó csöppet is...(még ha nem is kap cserébe egy jóleső nyalást)

#1-esnél a pont!

okt. 16. 14:47
 3/4 anonim válasza:
A prosztata védelmében elég havi! 40-50! Az elöttem szólok csak túl fiatalok, túl magas a tesztoszteron szintjük. Majd csökken az....
okt. 23. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell annak radikálisan csökkennie..... (De az már másik, hogy alapból ki mennyire egészséges/milyen életvitelt folytat).

https://www.youtube.com/watch?v=faqI0t8aOlE

okt. 23. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!