Mitől lehet ez?
Amióta együtt vagyunk a párommal, sehogy sem tud elélvezni. Több órás aktust végig tudunk csinálni, én sokszor elmegyek, viszont ő egyszer sem. Engem nagyon zavar (és őt is), mert általában magamat okolom, hogy az én hibám, ő viszont emiatt sűrűn pánikba esik, mert nem tudja mitől van.(már nem tudatom vele, elég rám nézni). Aggódom érte,mert félek, hogy ez megbélyegzi a kapcsolatunkat.(ami ettől eltekintve tökéletes)
Néha már fájdalmas neki az együttlét, inger megvan neki, de sehogy sem működik, emiatt általában zaklatott, és ingerült.
Ezzel kihez lehetne fordulni? Szükségem van a segítségre!
Előre is köszönöm
egyébként ő 19F.
Ha az lenne, akkor nem állna fel neki egy sima öleléstől is. :)
(meg akkor nem lennénk együtt már lassan 1 éve..)
3 as,hogy lenne impotens ,mikor hosszú időn át van merevedése .Pszichés dolgok állnak a háttérben .Az agy blokkolja ez a funkciót.Az okot kell megkeresni ,ami ezt előidézi nála .Talán fiatalabb korában maszti közben valakinél megbukott.Épp az elélvezési pillanatok előtt .
Nem jutott el a végére,és ez bent is maradt.Lelki sérülést szenvedett.Még egy válasz a 3 nak.A homoszexuálisak nem képesek nővel ilyen ilyen kapcsolatot létre hozni .Ezért azok,akik .
De mit jelent pontosan a kifejezés?
Erectilis dysfunctio azt jelenti, hogy aktus közben a férfi nem tudja elérni és/vagy fenntartani a megfelelő erekciót. Impotenciáról sohasem beszélünk, mert túl negatív, és nemcsak a szexuális életre vonatkoztató, de a teljes emberi életvezetésre utaló elítélő felhangok rakódtak a kifejezésre. Ha a baj, a merevedés elmaradása vagy gyengesége hosszan, három hónapnál is hosszabban fennáll, akkor is szerencsésebb erekciós zavarról (tartósabb erekciós zavarról) beszélni, hiszen a jelenség, hacsak nem áll mögötte súlyos fizikai sérülés vagy hiány, szinte minden esetben orvosolható valamilyen módon.
Nem a hormonok a felelősek
A legújabb vizsgálatok, a korábbi feltételezésekkel ellentétben azt bizonyítják, hogy az androgén (férfi nemi hormonok) hormonoknak nincs valódi szerepe az erekció létrejöttében. Az esetek kisebb részében pszichés, túlnyomó részében organikus okok állnak. Fiatalabb korban jellemzőbb a pszichés ok, míg a későbbi életkorokban az organikus okok a meghatározóak. Ilyenek lehetnek a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a stressz kiváltotta idegrendszeri tünetek, de átmeneti és később tartós zavarokat okozhat az alkoholfogyasztás - az alkoholizmus illetve a dohányzás következtében bekövetkező érrendszeri betegségek is. Vagyis, aki sokáig szeretné élvezni testének gyönyörközpontját, érdemes újragondolnia és átszerveznie életmódját.
6 os voltam
6,
A homoszexuális tud nővel lenni ezért vannak olyan esetek hogy valaki a gyerekeit és a feleségét hagyja ott a saját neméért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!