Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet-e fitymaszűkület?

Ez lehet-e fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

[link]

merev állaptoban van és nem tudom lehuzni egészen a makig.segitsetek!!!!!

2009. nov. 28. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet! Fordulj minél elöbb orvoshoz:S
2009. nov. 28. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet. De nekem is így volt annak idején. Én erőszakot alkalmaztam és megrántottam. Azóta működik.
2009. nov. 28. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, szerintem ez igen fitymaszűkület, félek vele elmenni a dokihoz pedig nagyon ideje lenne már.
2009. nov. 28. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ennél jobban nem is tudod hátrahúzni a fitymát?
2009. nov. 28. 23:17
 5/12 A kérdező kommentje:
De igen csak nem egészen a makk aljáig,csak kb a feléig
2009. nov. 28. 23:18
 6/12 A kérdező kommentje:
és az nem lehet,h csak rávan tapadva? mert olyat is olvastam.
2009. nov. 29. 00:04
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
hidd el, hogy rutinműtétnek számít és helyi érzéstelenítéssel seperc alatt megcsinálja a doki. ne félj dokihoz menni, ő pontosan el tudja dönteni, milyen beavatkozásra van szükség.
2009. nov. 29. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
szerintem nem az! kb. fél éve ugyan ilyen volt nekem is (most is ilyen). Én is azt hittem, hogy az, mert nem tudtam csak félig lehúzni, majd mikor csaj csinálta akkor ugy-e benyálazta és közben ereszti ki az ondot és olyankor lement teljesen, szoval azt ajánlom, hogy legközelebb mikor masztizol nagyon-nagyon lassan csináld, hogy a spermád eresszen közben és folyon rá a makkodra és akkor próbáld meg lehúzni! Az első lehet kicsit fájni fog, de ha sikerül akkor minden csúcs
2009. nov. 30. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:

A fitymára vigyázni kell és figyelni, hogy ha nem lehet krémmel, sok idő alatt megoldani a tágítást, akkor minél kevesebbet vágjanak le belőle, mivel funkciója van (meglepő módon, mint mindennek rajtunk és bennünk) szóval bemetszés, részleges metélés, esetleg valami jobb plasztika még szóbajöhet, nem kell elhinni, hogy a "legjobb megoldás" a körülmetélés, mert ezt a szüleimmel is elhitették és most, mivel magamon viselem az elrontott műtét összes jellemzőjét, ezért most nem tudok tisztességes szexuális életet élni és úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.

Ne higgyetek azoknak, akik arc nélkül a neten másokat akarnak csonkoltatni, kihasználva a tájékozatlanságot!

2009. dec. 14. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. nem is gondoltam, hogy ilyen "apróság" ilyen nagy gondot tud okozni. ne haragudj a kíváncsiságom miatt, de hogyhogy nehézséget okoz a nemi életben? mit rontott el a doki?
2009. dec. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!