Fitymaszűkületem van. Elfogok menni orvoshoz. Biztos hogy körülfognak metélni?
Sziasztok. 15 éves vagyok, sajnos fitymaszükületem van. Nemtudom felhúzni a bőrt. Lankadt álloptban körülbelül a csúcsa van kint. (A közepétől kicsit feljebb) Nos 15-20-a felé elfogok menni a szüleimmel orvoshoz és hát eléggé félek mert ha körülmetélnek azt már nemtudom visszacsinálni.
Szétnéztem Google-n és olyanokat találtam, hogy fájdalmas így a szex, ki van száradva a makk stb. Ja és azt szeretném még megtudni hogy műtét után mikor lehet mozgolódnom. A válaszokat előre is köszönöm!
Ha megoldható másképp, akkor miért ne oldja viszont meg másképp? Vannak lehetőségek, műtéti beavatkozással vagy anélkül; és fiatal is és valamennyire hátra is jön a fitymája – egyáltalán nem képtelenség, hogy akár csak rendszeres nyújtással (és pl. kenőcsös rásegítéssel (szteroidos (Diprosalic) vagy anélküli (Contractubex)) megjavítható legyen.
Ha meg már statisztikákról van szó: az amerikai körülmetélés mindenféle alap nélküli valami – évtizedekig akkor *nem* metélték az újszülötteket, ha külön kérvényezted; ma már az arány erősen csökken, az országos átlag elérte az 50%-ot. Egy átlagos újszülöttnél semmi nem indikálja a beavatkozást, náluk egy csomó ember nem is tudja, hogy körül van metélve, annyira fogalmatlanok, nemhogy bármilyen megalapozott ismeretei lennének higiéniai vagy bármilyen előnyökről.
[link] – aki meg az (magyar) antiszemitizmusra akarja fogni az azért gondolkozzon el ezen a térképen.
Bizony ez így van,ha van más lehetőség és többnyire van a fitymaszükület kezelésénél akkor élni kell vele,a metélés sokkal lassabban gyógyul.
Aki meg amerikával jön,akkor hagyjuk már,nem a legértelemsebb népség,amit te középiskola 1 osztályában tanulsz matekból azt ott egyetemen tanulják sokszor,volt aki (pedig ha fehér bőrű az illető,akkor európai ősei,szülei,nagyszülei kell hogy legyenek,tehát némi fogalma kell hogy legyen)azt hitte európa franciaországból és angliából áll,azért ez már elég nagy sötétségre vall.
A körülmetélést meg mint szokást hagyjuk az sem a legkulturáltabb országokból ered,nem a legkulturáltabb népektől.
A körülmetélés meg a csecsemőnek is fáj,a kisbabának sem kellemes amikor tisztogatni,kötözgetni kell a frissen műtőt (egészséges esetben amikor nem lett volna indokolt arról beszélek)kis fütyijét.Belegondolni hogy ilyen pici babát,aki egészséges műtétnek teszik ki,fájdalmat okoznak neki,na gratulálok hozzá.
itt nem elrettenteni akarják,mert mindenki leírta hogy az más ha valóban nincs más lehetősége mert olyan komoly a szükülete,de sok esetben nem olyan komoly a szükület és egy sokkal kisebb beavatkozással orvosolható,a gyógyulás is gyorsabb.
A statisztikai számokat meg hagyjuk,mert mindenhol mást írnak,és mint írtam nem a legkulturabb népektől ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!