30. -án van időpontom a fitymaszűkületem miett, mitt várjak? Illetve mit fognka madj csinálni vele és menyni ideig nem dughatok? Van barátnőm és kellemetlen:S
néz mer rola egy vidit és meglátod tuti nem fosz belemeni
föleg mert van anyi megoldás
De van más megoldás is,a z plasztika,vagy a fityma plasztika,bemetszés.Ekkor lazítanak a fitymán és nem vágják azt le,sokkal jobb megoldás,gyorasbban is gyógyul.Kérjetek gondokodási időt mielőtt a megoldásokat végig gondoljátok.
Sok orvos körülmetélés párti mert a tb ezt támogatja és nem közlik a többi lehetőséget,tehát szépen mondja meg a barátod hogy szereté a fitymáját megmenteni,szeretné ha az megmaradna és mit tud ajánlani mit megoldás a doki,persze csak akkor hozza fel ezt az orvosnak ha egyből metélést hozzá fel az orvos.Ha mereven a péniszéről valamennyire hátratudja húzni a fitymáját akkor a metélésen kívül más lehetőségei is vannak.Nem kell azonnal dönteni.
De most mész előszőr el a dokihoz?_ha igen akkor előszőr csak megvizsgál,megnézi mi a helyzet és elmondja a lehetőségeket,ill ha már említettem csak a metélést mondaná akkor kérdezz rá a többi lehetőségre is.Tehát előszőr csak vizsgál és utána ad majd időpontot a további kezelésre,műtétre,mert arra is várni kell.
A többi műtét gyorsabban gyógyul,azonnal ne menjél bele semmibe,amúgyha még nem vagy 18 akkor műtéthez szülői engedély kell majd eleve.
Metélés nélkül is meg lehet szüntenti kisebb műtéttel a fitymaszükületet,az 54%-os metélés párti nő,aki mindenkit erre buzdítana,ha rajta múlna kis hazánkba mindenki csupasz makkú lenne.:-)
Sok nőnek nem tetszik,itthon nem is látott a legtöbb nő metélt péniszt,ahogy gúnyolódás tárgyává is válhat az ember,de ez az agyukat mutatja,és ezt úgy mondom hogy én metélés ellenes vagy,amit isten odateremtett annak ott a helye és ha baj is van vele,de megmenthető akkor nem kell vagdosni,egészséges testrészt,bőrrészt meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!