Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan vezessem fel?

Hogyan vezessem fel?

Figyelt kérdés
Problémám az hogy a fitymám túl hosszú,bő és félek hogy ez majd kihatással lesz a későbbi nemi életemre.Ezt ugye meg kéne operálni,de nem tudom hogy ezt hogy kéne felvezetni anyumnak.Meg olvasgattam hogy ezt nem lehet csak úgy leoperálni azt a "bojtot" hanem teljesen körül kell metélni amit meg nem szeretnék,nem tudom elképzelni a péniszem fityma nélkül. 15F

2013. dec. 29. 00:42
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

A hosszú fityma nem feltétlenül okoz problémát, nem minden esetben szükséges a körülmetélés. De jól teszed, ha megnézeted, mert legalább nem később derül ki, ha mégis. Egyébként ha körülmetélésre kerülne a sor, akkor sem biztos, hogy teljes körülmetélést kell alkalmazni. Lehet, hogy csak egy részét távolítják el (ilyenkor a makk részben továbbra is fedve marad).

Édesanyádnak pedig mondd el, hogy aggódsz és szeretnéd a biztonság kedvéért megnézetni, hogy ne később kelljen vele bajlódni!

2013. dec. 29. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Hát kölyök, ha bő a fitymád, akkor mi a hülye fene bajod van vele?? Akinek szűk, nem jön le a makkról, azét metélik!!! Tehát: vagy tényleg bő és akkor örülj, mint majom a farkának (és mosd meg esténként a bőr alatt is!), ha pedig tévesen írod nekünk és hosszú meg bő de közben vissza sem tudod húzni a makkról: na akkor kell - anyuddal vagy magadtól - elmenni az urológiára.
2013. dec. 29. 06:27
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Csak megerősiteni tudom a 2 válaszát.Ebből neked semmi problémád nem lesz. Lesz annak helye hátul,ha nincs szűkületed .Az enyém is olyan ,mint az elefánt ormánya.

Egy milit sem belőle .Inkább 2 cm fityma ,mint anélkül .

2013. dec. 29. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Egyén függő, van akit zavar, másokat nem. Ha bő az jó, de ha hosszu, az volt már akinek olyan gondot okozott hogy az aktus alatt egyik kezével hátrahúzva kellett tartania mert különben mindig rácsuszott a makkra és akkor kevésbé érezte a szexuális örömöket. Szerintem várd meg amíg kipróbálhatod, aztán majd eldöntöd. Van részleges körülmetélés is, le lehet szedetni csak a "bojt" részt is, csak sok orvos nem ajánlja mert nehezebben gyógyul. Meg több páciens is visszament utána teljes metélésre, mivel állítólag úgy túl érzékeny lett nekik rövidített fitymával.
2013. dec. 29. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

15 éves vagy... miért aggódsz ilyesmin?

Egyrészt még bőven nőhet a péniszed, amihez relatíve csökkenhet a fityma hosszúsága, másrészt meg hol vagyunk még attól, hogy „bevetésre” kelljen menni vele (na jó, nincs az talán annyira messze, de na...) – látatlanban meg honnét veszed, hogy baj lenne vele? :)

Szóval nyugi, nincs neked semmi bajod.

2013. dec. 30. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
15%

Hajaj, en korulmetelt vagyok es sokat adnek erte, ha nem igy lenne

Szoval orulj, hogy van fitymad, ha hosszu, akkor is

2014. febr. 6. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!