Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húszon évesen merevedési zavar?

Húszon évesen merevedési zavar?

Figyelt kérdés
Maszturbáláskor is nehezen áll fel, ha nővel vagyok akkor is az elején áll de egy idő után le lankad... tegnap lehetőségem nyílt,hogy két nővel.. de egyszerűen bármit csináltak meg sem mozdult ez egy ideje van azt hittem elmúlik de sajnos egyre durvább.. Urologus ilyenkor a helyes lépés és ő milyen vizsgálatokat hajt végre? köszönöm

2013. dec. 22. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Továbbutal andrológushoz, aki megnézi, van-e szervi ok. Az estek 95%-ában első sorban lelki ok van.
2013. dec. 22. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
addig is a kamagra javíthat a helyzeten némiképp?
2013. dec. 22. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Pszichés dolgok vannak itt a háttérben és nem szervi baj .

Nem ér olyan sexuális inger,ami a merevedést elő idézné .

Nincs ami ilyen téren sexuális izgalomba hozna .Még saját kezeddel is nehezen tudod ezt elérni .

2013. dec. 22. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nux vomica homaccord cseppeket használj naponta 3-szor 15 cseppet 1 deci csapvízbe teszel. ezt a szádban tartod és csak utána nyeled le, mert nyálkahártyáról szívódik fel. Min. 2 hónapon át (éhgyomorra). Ne tedd mobiltelefon mellé.

Újra potens leszel. (de persze dokihoz is elmehetsz, hogy magadat megnyugtasd, hogy nincs szervi oka! én homeopatához mennék)

2013. dec. 22. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
A cseppek után utána néztem de nem irja,hogy erre is jó lenne ha lelki eredetű akkor lényegében mit lehet tenni?és köszönöm a normális válaszaitok megy a zöld jel:)
2013. dec. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!