Általában ha reggel megmosom a farkam, estére újra túrós valamilyen szinten. Más skac is van így vele hogy ennyire gyakran vagyis hamar túrósodik neki? 15/f
Nekem sem ilyen.
Gondolom neked is elmúlik idővel.
Nekem is nagyon sok volt régen, de már elmúlott.
Azóta nem is büdi a farkam:D
szerintem itt gyulladás játszik szerepet
ez lehet fogad igy gyullad madulád is valamilyen panaszod van?
Nagyon sok baromságot hordtak számodra össze a válaszadók .
De ne aggódj ,ez az ő tudásukat jellemzi csak,nem neked,hanem nekik kellene szégyenkezni inkább .A régi időkben nem tudták hogy orvosilag mi is a neve,/szmegma /igy népies
nyelven maradt mega köztudatban .Túrósodik a fiúk pö**e .
Ez bizony egy természetes normális folyamat,és nagyrészt a kamaszkorban fordul elő .A makk pereme alatt vannak a faggyú mirigyek,melyek egy zsiros anyagot termelnek ,és
kenik vele a makkot.Védik a kiszáradás ellen .Kicsit bőtermőek ezek a mirigyek ,és estére túró szerűvé áll össze a felesleg .Ez sokkal jobb eset,mint azt írni,kiszáradt,és kirepedezett a makkom .Ez szinte minden fiúnál van,csak a mértéke változó.Felnőtt korra aztán meg is szűnik ez .Ez nem gomba,és nyalogatással sem múlik el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!