Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Eléggé fáj a herém, amióta...

Eléggé fáj a herém, amióta szedtem egy tömegnövelőt pár napig?

Figyelt kérdés

Vettem egy tömegnövelőt (protein) aki elkezd sipánkozni hogy mit koxolsz stb, annak elárulom EZ NEM SZTEROID, HANEM PROTEIN AMIBEN FEHÉRJE SZÉNHIDRÁT STB STB VAN, NINCS KÁROS HATÁSA.

Viszont nálam minden bizonnyal kialakult egy mellékhatása. Eléggé fáj az alhasam és sajnos a herém is. Pár napig szedtem, de abbahagytam, és többet nem is fogom használni. A herém már pár napja fáj, és sajnos nem nagyon akar csillapodni, valószínűleg már be is képzelem. Soha nem volt még herefájdalmam. Szerintetek elmenjek orvoshoz vele, mert sajnos elég kényes egy ügy, hogy tömegnövelő miatt fáj a herém. Ti mit tennétek? Várjak még kicsit vele? Edzésen nem hiszem hogy megerőltettem, mivel kis súlyokkal gyúrok

2009. nov. 24. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

énis szedek ettől semmi bajod nem lehet mert nem szteroid azaz a tesztoszteron szinted nem bántja.

menj el orvoshoz.

vagy ha allergiás vagy amit kétlek akkor egyél meg egy nagy darab husit mert igyál sok tejet és ha attol is fáj akkor nem birod a fehérjét mert a por is csak ezt tartalmazza.

elvileg ha fáj akkor nem ettöl mert ez olyan mint a kaja.

én 16 vagyok és tolom a kondi melllet mát kb 8 hónapja .

volt tömegnövelő meg fehérje is . egyiktől sem lett semi parám.

jobbulsát

2010. márc. 12. 22:28
 12/12 anonim válasza:
furcsa nálam nincs ilyen egyik terméknél se... (ja egyébként a protein az nem tömegnövelő hanem fehérje... a t.növelő meg szénhidrát)
2010. aug. 5. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!