Eléggé fáj a herém, amióta szedtem egy tömegnövelőt pár napig?
Vettem egy tömegnövelőt (protein) aki elkezd sipánkozni hogy mit koxolsz stb, annak elárulom EZ NEM SZTEROID, HANEM PROTEIN AMIBEN FEHÉRJE SZÉNHIDRÁT STB STB VAN, NINCS KÁROS HATÁSA.
Viszont nálam minden bizonnyal kialakult egy mellékhatása. Eléggé fáj az alhasam és sajnos a herém is. Pár napig szedtem, de abbahagytam, és többet nem is fogom használni. A herém már pár napja fáj, és sajnos nem nagyon akar csillapodni, valószínűleg már be is képzelem. Soha nem volt még herefájdalmam. Szerintetek elmenjek orvoshoz vele, mert sajnos elég kényes egy ügy, hogy tömegnövelő miatt fáj a herém. Ti mit tennétek? Várjak még kicsit vele? Edzésen nem hiszem hogy megerőltettem, mivel kis súlyokkal gyúrok
Írd le a termék nevét, vagy linkeld képen!
Sima fehérjekoncentrátumtól NEM fájhat a heréd, ez baromság.
Lehet, hogy allergiás vagy valamire, ami benne van, bár akkor hasmenésed lenne...
Lehet hogy sérved van, az fáj
Hát ha a fájdalom nem egy káros hatás (meg ugye még egyelőre ki tudja miért is fáj valójában), akkor tényleg nincs káros mellékhatása...
Én mindenesetre nem ennék olyan valamiket, amiket ilyen szánalmas "szakszöveggel" reklámoznak:
"50G TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT PROTEIN! " (Ez így egy értelmes mondat szerintük)
"ANABOLIKUS MÁTRIX!" "CREA-BOMB dizájner multi-vektor" (divattervező többszörös síkkoordináták?)
"dizájner szénhidrát" (divattervező szénhidrát?)
menj el vele orvoshoz
nem hiszem hogy pár adag tömegnövelő okozná, hacsak nem etted meg az egész dobozt egy nap alatt
gondolom edzés is volt nem csak szedtél valamit
nem lehet, hogy izmod meghúzódott, túlerőltetted, stb?
mit mond az edzőteremben lévő orvos, edzőterem vezetője, edző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!