Miért van merevedése a páromnak éjjel amikor alszik? A reggeli merevedést értem, de mi van az éjszakaival?
Ez nem véletlenül van,ennek a tudományos magyarázata is,a kővetkező.A férfiak egyik legfontosabb szervéről van szó,
hisz az utódnemzés nagyon fontos,a faj fenntartása miatt .Ezért az agy éjszakai alvás közben leellenőrzi a véráramlást.Ez 70-100 percenként következik be .Ez már az egészem kisfiuknál is így van .Az emberi szervezet,csodálatosan működik .
Ez így van ahogy leírtam.A merevedésért a szimpatikus idegrendszer a felelős .Ennek a hatásnak az elnyomásáért meg a paraszimpatikus .Az agy a központi idegrendszeren keresztül vezérli ezeket .Mindig az erősebb érvényesül .
A hajnali,reggeli merevedések is ebből adódik .Az utolsó fázisok erre az időre tevődnek .
3 voltam .
ez a spontán merevedés
egy éjjel 6-7x fordul elő
mindenkinek van, akinek nincs szervi impotenciaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!