Fiúk, intim helyen lévő gombás fertőzésből mivel tudtatok eredményesen kigyógyulni?
Ugyan nem vagyok fiú és általában a fiúknak halvány lila gőzük nincs a hüvely gombás fertőzésiről, míg egy lánynak annál inkább, így válaszolok a kérdésedre.
Amikor bármilyen fertőzés megjelenik nálad, el kell menni orvoshoz és nem otthon Canestennel kenegetni, hanem orvos által hüvelykenet tenyésztést kell csináltatni, amiből kiderül, hogy milyen kórokozó van a hüvelyben, ugyanis azzal fertőzöd meg a partneredet is és mindkettőtök részére olyankor kezelést kell kérni!
De egyébként bőrgyógyászhoz, urológushoz szintén elmehet a párod és nem is feltétlenül fognak bármilyen vizsgálatot végezni, lehet hogy csak megnézik a fertőzött területet és arra írnak kezelést.
De ha végeznének is ondóvizsgálatot, akkor nyugodj meg, azt orvos végzi és nem a párod magának. Prosztatamasszázzsal szokták egyébként csinálni az ondóvizsgálatot.
Már pedig ha ő nincs kikezelve, visszaadja neked, te meg újra neki és így ping-pongoztok a végtelenségig.
Egyébként nem valószínű, hogy ondóvizsgálatot csinálnak, szerintem megnézik és írnak rá gyógyszert vagy kenőcsöt. Bár a gyógyszer hatásosabb és neked is az lett volna, mivel ha netán a húgyutakban is benne van a fertőzés, akkor a gyógyszer oda is hatásos, míg a kúpok, krémek nem.
Azt írtad, hogy a makkján piros pöttyök meg folt van és nem múlt el teljesen a krém hatására. Akkor csak ott van még valami, nem?
Bár ha nem múlott el teljesen, de javult, akkor az is lehet, hogy nem használta elégszer és elég hosszan a krémet. A krémet nem 1-2 napig és nem csak 1 nap egyszer kell használni. Hanem addig, amíg el nem múlik. És ha az 1 hét, akkor 1 hét.
Akkor van ott az az egy pötty/folt, amikor kidörzsölődik (szex vagy magán akció után). Utána elmúlik 1 órán belül. De amint újra dörzsölődik, előjön.
Krémmel már 2-3 hete kenegeti. Én mondom neki, hogy napi 2x-3x, de szarik bele, van hogy napi 1, van hogy kétnaponta.. Amikor itt van nálam akkor mindig bekenem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!