PRosztatagyulladásból tényleg "lehetetlen" kigyógyulni?
Panaszaim: utócsepegés, néhai hasi fájdalom stb..elmentem orvoshoz kb 2 hónapja. Azt mondta, hogy először próbáljunk ki olyat hogy szedem a prostamol uno-t huzamosabb ideig, és az algoflex forte-t 10 napig napi 2X. Mondta, hogy nem olyan súlyos a gyulladás, szerinte ennek hatnia kellene, de ha esetleg még sem szűnne meg, akkor jelentkezzek ujra. Jövőhétre van időpontom, gondolom valami antibiotikumot kapok.
Elég kellemetlenek a tünetek, főleg hogy még csak 19 éves vagyok..Állítolag egy felfázásból adódhatott ez a dolog..
Olvasgattam és mindenhol azt irják itt gyk-n hogy nagyon nehezen lehet kigyógyulni belőle stb..ez igaz?:O Én pozitivan állok az egészhez, de azért jó lenne ha megszűnne mínél hamarabb..
Kinek milyen tapasztalata van?+ minden véleményt meghallgatok:)
Szerintem menj másik orvoshoz. A prostamol uno nem ilyenre való, nem is értem honnan szedte...
Nekem antibiotikumtól múlt el, szedtem is hónapokig napi 4 szem Sumetrolim-ot. De így is fél év volt a gyógyszer abbahagyása után, mire teljesen tünetmentes lettem. Egyébként kell(ene) vizelettenyésztés, hogy milyen baktérium okozza.
Nekem is az a véleményem,amit az 1 írt .
Ha most ugyan ahhoz a dokihoz mész vissza ,ahol először voltál,akkor mondjad,a panaszaid ugyan ugy megvannak .
Mindjárt ez elején kérdezzél rá udvariasan ,megtud a dr úr
gyógyitani,vagy nem .Mert akkor másik orvot kell keresnem .
Lássa a doki ,hogy határozott vagy .Erre a kérdésre,lépni kell neki.Nem hiszem hogy szívesen mondaná ki,mások előtt
neki ez nem megy .Én még azt is hozzá tenném,úgy érzem mivel fiatal vagyok nem vesznek komolyan
Nálam is kb másfél éve vannak panaszok,és szinte minden fajta :(voltam már 4 orvosnál 5-6 fajta antibiotikum kb 4 hónapig de semmi!!
Most egy másfajta gyógynövényes kezelésen vagyok kb 3 hónapja,de ez se hozta még a várt sikert :(
Én se tudom hogy meggyógyulok e valaha :(
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!