Eleve nem hiszek ezekbe a forever-es hülyeségekben. Nem hiszem, hogy meggyógyíthat, a prosztatagyulladást orvossal kell kezeltetni, nekem is volt és 3 hét alatt felépültem belőle, mert baktérium okozta, antibiotikumos kúrát kaptam. 23F
2013. márc. 19. 15:47
2/9 A kérdező kommentje:
Orvos ajánlotta ezeket a termékeket!
Már 5 fajta antibiotikumot kipróbltam de semmi javulás!!
2013. márc. 19. 15:53
3/9 anonim válasza:
Előző ez nem hit kérdése. A pro6 bevizsgált OGYI engedéllyel rendelkező gyógyhatású készítmény.
Ráadásul orvos javasolta. Már privátban leleveleztük Tibivel.
2013. márc. 19. 15:54
4/9 anonim válasza:
A pro6-nak tényleg van OGYI száma. Hiteles, bevizsgált termék, pont annyira az, mint bármelyik gyógyszer. Sületlenséget írt az első válaszoló. A prosztatagyulladásból azonban nem könnyű meggyógyulni.
2013. márc. 19. 21:07
5/9 Vallac válasza:
sem a Forever sem más készitményt nem vizsgálnak meg csak a saját leiras alapjan listázzák es nyilvántartasba veszik , csak akkor vizsgálják be ha tobb panasz érkezik hatastalanság vagy erős mellékhatásokról.
2013. márc. 30. 09:20
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló: nem igaz amit írsz. A pro6-nak OGYI száma van. Ez tény. Ne írj, ha nem vagy tájékozott.
2013. márc. 30. 09:31
7/9 anonim válasza:
Vallac azzal, hogy vitatkozol a TÉNYEKKEL és butaságot írsz csak saját magadat égeted le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!