Mi történik velem majd? (körülmetélés előtt-alatt-után)
Sziasztok, 19/F vagyok, december 19.-én fognak körülmetélni, fitymaszűkület miatt.
Még van 2 hetem, de kezdek parázni.
Elsősorban körülmetéltek válaszát várom, de mások véleménye, tapasztalata is érdekel.
Hogyan készüljek fel? Arra lennék kíváncsi, hogy akiken ezt elvégezték, hogyan élték át ezt az időszakot, mik azok a dolgok, amiket mondjuk ajánlanátok nekem.
Akkor kezdem:
Első műtétem, igaz csak rutin lesz, de parázok, őszintén mennyire fog fájni, mennyire lehet érezni majd?
Akkor a műtét előtt valami kenőcsöt vagy esetleg mit szerezzek be?
Akkor ha meglesz a műtét, mire figyeljek oda?
Hogyan aludjak? (ti hogyan tudtatok aludni)
Cölibátus hány hétig? Merevedés(éjszakai) hogyan tudtátok megoldani?
Az a gáz, hogy én naponta 2x csinálom, és elég sokat szokta magát önnálósítanni.
Milyen tapasztalatotok van? Hogyan éltétek át?
Mennyi idő míg megszokja a makkom, hogy nincs rajta bőr?
Hogyan fürödjek majd?
Mire figyeljek oda?
Váladékozás? genny?
Mikorra esnek ki a varratok?
Miket használjak? (kamilla, stb...)
Tudom, tudom, orvos elmondja, de mégis nem ő éli ezt át, hanem ti (meg majd én!) jobban szeretném tőletek hallani, hogy mikre figyeljek oda.
Tapasztalatokat várok!
Egyelőre ennyi, de ha ezen kívül van valami amit megosztanál nekem, iszonyat hálás lennék érte.
Még valami, a papíron(beutalón) annyi van írva hogy körülmetélés, ez most azt jelenti, hogy teljesen körülmetélnek, vagy majd ha reggel bemegyek a kórházban, ott elmondják, hogy hány/meddig nyiszantják le a bőrt?
köszönöm válaszaitok!
Illetve lányokhoz szólok: nektek milyen ha egy fiú körül van metélve? gáz?
Kedves utolsó kommentelő! Komolyan sajnállak, hogy elrontották a műtéted, nekem csak részleges volt és minden jól ment, szóval nekem semmi gondom nincs, mint mondtam. Hogy érted hogy biznisz? Mért mondanék olyat ami nem igaz? Senki nem fizet nekem érte hogy elmondjam mi történt, nem is hallottam olyanról hogy valakivel reklámoztatnák a körülmetélést. Ismerek pár embert rajtam kívül, akinek szintén le van nyisszantva, nekik sincs különösebb bajuk. Lehet nem jó orvosnál csináltad.
/4. kommentelő vagyok/
Az hogy a csajoknak bejönne az egy igen rossz duma,sokaknak nem tetszik.Kevés nő látott metélt péniszt már induljunk ki ebből és aki meg nagyon látott volna itthon az bizony valószínűleg a kivál asztott népeknek valókkal kevereg,ott meg gratula nekik,jót tönkre vágták a haz ánkat,ezzel nem dícsekednék.
De a sivatagi népektől ered ez a szokás,ahol nem volt minden napi mozsdási lehetőség és így védelkeztek az esetleges homok és egyéb lerakodások által okozható gyulladásoktól,viszont mivel sok helyen higénia nélkül csinálták és csinálják ahogy érzéstelenítő nélkül is a beavatkozást így volt hogy az ellenkezőjét érték el,és fertőzés lett a vége,ha elrontják a műveletet visszafordítani nem lehet,a fájdalomról ne is beszéljünk,és nem éppen a legkuturáltabb formában zajlik sok helyne ez a beavatkozás még ma sem.Sok embert az orránál fogva vezettek,vezetnek hiszen valaki beleírta az arab világban(több vallásra is gondoljunk most) is a bibliába,mint ha isten akarná ezt,nem hiszen hogy bármilyen isten azt akarná hogy fogják le a gyerekeket és érzéstelenítő nélkül megcsonkítsák a testük egyrészéttől őket.Nem hiába a vallással és egyéb más módon is ember tömegeket lehet vezetni,férevezetni.Bár milyen ember,szülő az aki simán végig nézi ahogy ordít a gyerek a fájdalomtól amikor így csinálnak bármilyen beavatokozást is.
A fejlett országokban egyre csökken a száma,amerikában is azért van jelen mert igen sok fajta népcsoport vándorolt be és hozták magukkal a feketék,arabok pl ezt a szokást,de mára egyre csökken a száma ennek..
Szia!
Meg volt a műtét vagy a szükület kezelésére egy másik műtéti eljárást választottál?
Mi újság?Hogy vagy majd úőj év után írd meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!