Szerintetek ez mit jelent, lehet hogy gond van?
Olyan 2-3 hete már alig tudok aludni, mindig fáradt vagyok,(így tanulni is nehezen tudok) már azt kérdezgetik tőlem drogozok-e, mert minden nap olyan szemem van állítólag :(
Mintha lassabban nőne a szőrzetem ami oké, rendben van, nem kell annyiszor borotválozni, de furcsa.
16/F
Ami legjobban aggaszt hogy a szexuális étvágyam kb a nullán van. Sehogy se működnek lent a dolgok. És ezek így összeadva elég parásak számomra mert ilyen eddig soha nem volt.
Mi lehet a gond ??? 3 hete van már ez, és nagyon félek valami nagyobb gond van.
Hát, most lehet nagy baromságot mondok, de nem lehet ez valami nehézfém mérgezés?
Nem lehetséges, hogy valamivel folyamatosan viszed be? Mondjuk kútvíz, vagy nem is tudom...
Az alvászavar lehet a túlhajszoltságtól és a stressztől is, esetleg energiaitaloktól, kólától, hasonlóktól.
A szexuális "étvágy" pedig valóban nullára le tud menni a stressz miatt, pláne ha még a fáradtság is közrejátszik, hiszen nem alszol. Ilyenkor az sem csoda, ha egyáltalán nem tudsz teljesíteni, illetve nulla a reakció és semmi sem történik soha. Stresszes időszakokban ez normális.
Azért szerintem menj el a háziorvosodhoz és kérj kivizsgálást, mert ha a szőrzeted is észrevehetően lassabban nő, akkor ott komolyabb dolgok állhatnak a háttérben. Legalább egy vizelet+vérvétel vizsgálatot csináltass, abból is kiderül pár dolog.
Lehet valóban csak a túlhajszoltság, de azért én ennyivel nem zárnám le, mindenképp számolj be mindenről a háziorvosodnak és kérd ki a tanácsát.
Annyira azért nem kell félni, valószínűleg még ha komolyabb dolog is áll a háttérben, akkor is van rá megoldás, tehát nem kell halálra aggódnod magad, de érdemes mielőbb elmenni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!