Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez mit jelent,...

Szerintetek ez mit jelent, lehet hogy gond van?

Figyelt kérdés

Olyan 2-3 hete már alig tudok aludni, mindig fáradt vagyok,(így tanulni is nehezen tudok) már azt kérdezgetik tőlem drogozok-e, mert minden nap olyan szemem van állítólag :(

Mintha lassabban nőne a szőrzetem ami oké, rendben van, nem kell annyiszor borotválozni, de furcsa.

16/F

Ami legjobban aggaszt hogy a szexuális étvágyam kb a nullán van. Sehogy se működnek lent a dolgok. És ezek így összeadva elég parásak számomra mert ilyen eddig soha nem volt.

Mi lehet a gond ??? 3 hete van már ez, és nagyon félek valami nagyobb gond van.

2013. dec. 4. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nincsenek szervi problémák (amit mi nem tudunk megállapítani),az állandó fáradtság, figyelemzavarok, alvászavar, csökkent szexuális érdeklődés lehetnek a depresszió tünetei is.
2013. dec. 4. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Túlhajszolt vagy! Pihenni kell.
2013. dec. 4. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, most lehet nagy baromságot mondok, de nem lehet ez valami nehézfém mérgezés?

Nem lehetséges, hogy valamivel folyamatosan viszed be? Mondjuk kútvíz, vagy nem is tudom...

2013. dec. 4. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
hs nem vagy túl hajszolt, vmi miatt stresszes, nem aggódsz vmi miatt, akkor el kell menni egy teljes kivizsgálásra. mondd el a házi orvosodnak id ugyanezt. és ne varj vele, 3 hetet vártál, nem múlt el
2013. dec. 5. 02:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat ! Lehet hogy ebbe a túlhajszolom magam dologba van valami :/ Mától megnézem mi van ha 1 órával előbb fekszek le. De tényleg köszi a segítségeteket !
2013. dec. 5. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Az alvászavar lehet a túlhajszoltságtól és a stressztől is, esetleg energiaitaloktól, kólától, hasonlóktól.

A szexuális "étvágy" pedig valóban nullára le tud menni a stressz miatt, pláne ha még a fáradtság is közrejátszik, hiszen nem alszol. Ilyenkor az sem csoda, ha egyáltalán nem tudsz teljesíteni, illetve nulla a reakció és semmi sem történik soha. Stresszes időszakokban ez normális.

Azért szerintem menj el a háziorvosodhoz és kérj kivizsgálást, mert ha a szőrzeted is észrevehetően lassabban nő, akkor ott komolyabb dolgok állhatnak a háttérben. Legalább egy vizelet+vérvétel vizsgálatot csináltass, abból is kiderül pár dolog.

Lehet valóban csak a túlhajszoltság, de azért én ennyivel nem zárnám le, mindenképp számolj be mindenről a háziorvosodnak és kérd ki a tanácsát.

Annyira azért nem kell félni, valószínűleg még ha komolyabb dolog is áll a háttérben, akkor is van rá megoldás, tehát nem kell halálra aggódnod magad, de érdemes mielőbb elmenni az orvoshoz.

2013. dec. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!