Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » S. O. S! Lehet hogy meleg...

Fece.100 kérdése:

S. O. S! Lehet hogy meleg vagyok? Az orális szextől semmi gond nincs de ha be rakom a cerkát akkor 3-5 perc és le lankad. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
S.O.S!!:(

#Erectilis diszfunkcio
2013. nov. 5. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Vagy az is lehet, hogy a nő nem tetszik. Vagy a puncija nem kellemes.

De az is lehet, hogy meleg vagy, az se lenne gond. De ezt neked kell tudnod eldönteni, ha magadba nézel, hogy például tetszenek-e férfiak vagy sem.

2013. nov. 5. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
A baj lehet pszichés,és szervi is .Az utóbbinak csak 1% az esélye.Hirtelen lecsökken a sexuális izgalom.Ennek is több összetevője lehet.Ezt kellene boncolgatni ,hol is van a kutya elásva .
2013. nov. 5. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:

izgulsz, teljesítmény kenyszer, félsz hogy megint nem fog sikerülni, csaj sem akar téged annyira

puncinyalás segít (vsgy síkosító) illetve igyatok meg elotte egyutt egy üveg bort

2013. nov. 5. 22:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyalok falok nem izhulok laza vagyok mint a Riga lánc de semmi....
2013. nov. 6. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:

hű akkor nem tetszik a csaj

na várj, elolvastam újra

tehát nem az a baj, hogy nem tudod berakni, hanem hogy odabenn összeesik

érzel amikot bent van valamit? gumival csinálod?

vegyél intensity gumit

és a bort ix próbáld ki

2013. nov. 6. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

egyébként szerintem izgulsz

pár ilyen alkalom után az ember el kezd félni

jaj nem fog felallni, jaj össze fog esni, jaj tul korán megyek el, jaj nem tudok elmenni

pár ilyen alkalom teljesen összetört, máskor meg egész éjjel sllt és dugtunk mint a nyulak, ez mindig megnyugtatott hogy még sem vagyok impotens

2013. nov. 6. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
impotencia
2014. júl. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!