Körülmetélés, vagy beletörődés?
18 éves vagyok és most azon gondolkodom, hogy körülmetéltessem-e a péniszem. Csak akkor szeretném végrehajtatni, ha segít a problémámon. Úgy érzem, hogy szeretkezés közben túl gyorsan elmegyek és így a páromat nem elégítem ki. Ez a "gyors" 5-6 perc lehet, vagy annál valamivel több. De szeretném tovább bírni és szeretnék nagyobb élvezetet nyújtani. Ha szeretkezés előtt kielégítem magam, úgy hosszabb ideig bírom, de ez mégsem állapot... A végső kérdés az, hogy a körülmetéléssel hosszabbodik-e ez az idő...? Hozzáteszem, hogy még tavasszal túlestem egy kantárszűkületes műtéten, de a végeredmény nem tökéletes és azt hiszem, van egy kis fitymaszűkületem is.
A válaszokat előre is köszönöm!
Én nem tenném, nekem elbaszta az életem 16 évesen :(
akik azt írják hogy jobb lesz ők nem vállalják az arcukat ne hidjetek nekik
próbáld meg fokozatosan felhúzni.
amikor lankadt akkor húzd fel és hagyd úgy miközben feláll.
én is így csináltam és az elején éléggé kellemetlen volt de nem fájt ha csak enyhe szűkületed van mert nekem az volt.
kb. egy hónap és már fel fogod bírni húzni simán.
és utána ha nem fáj egy kicsit sem akkor tartsd hátul a fitymát mindig és egy pár hét múlva hozzászokik a környezethez és nem lesz annyira érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!