Körülmetélés, vagy beletörődés?
18 éves vagyok és most azon gondolkodom, hogy körülmetéltessem-e a péniszem. Csak akkor szeretném végrehajtatni, ha segít a problémámon. Úgy érzem, hogy szeretkezés közben túl gyorsan elmegyek és így a páromat nem elégítem ki. Ez a "gyors" 5-6 perc lehet, vagy annál valamivel több. De szeretném tovább bírni és szeretnék nagyobb élvezetet nyújtani. Ha szeretkezés előtt kielégítem magam, úgy hosszabb ideig bírom, de ez mégsem állapot... A végső kérdés az, hogy a körülmetéléssel hosszabbodik-e ez az idő...? Hozzáteszem, hogy még tavasszal túlestem egy kantárszűkületes műtéten, de a végeredmény nem tökéletes és azt hiszem, van egy kis fitymaszűkületem is.
A válaszokat előre is köszönöm!
hát...körülmetélés csak a legvégsőbb esetben.
ez a hamar elmegyek dolog meg kontrolálható, csak belekell jönni.
Lehet a fitymaszűkületet kellene megint megnézetni, esetleg mással, máshol ha úgy érzed nem sikerült jól.
Ha önkielégítés után tovább bírod akkor nem hiszem, hogy a körülmetélés megoldás lenne.
Körülmetéléstől egy ideig még hamarabb fogsz elmenni, de amint megszokja a makkod, hogy egész nap szabadon van jobban fogod bírni.
Nincs semmi extra a körülmetélésben, másfelé már az emberek fele körülmetélteti és nem vallási okokból.
tessék gyakorolni, és akkor nem mész el hamar
ne a körülmetélésben bizz
A fitymára vigyázni kell és figyelni, hogy ha nem lehet krémmel, sok idő alatt megoldani a tágítást, akkor minél kevesebbet vágjanak le belőle, mivel funkciója van (meglepő módon, mint mindennek rajtunk és bennünk) szóval bemetszés, részleges metélés, esetleg valami jobb plasztika még szóbajöhet, nem kell elhinni, hogy a "legjobb megoldás" a körülmetélés, mert ezt a szüleimmel is elhitették és most, mivel magamon viselem az elrontott műtét összes jellemzőjét, ezért most nem tudok tisztességes szexuális életet élni és úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.
Ne higgy azoknak, akik arc nélkül a neten másokat akarnak csonkoltatni, kihasználva a tájékozatlanságot!
maszturbálással tudsz gyakorolni
lényeg az, hogy úgy csináld hogy ne menj el azonnal
válts fogást, tarts szünetet, ki lehet tapasztalni
erre irtam, hogy gyakorolni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!