Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés, vagy beletörődés?

Körülmetélés, vagy beletörődés?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és most azon gondolkodom, hogy körülmetéltessem-e a péniszem. Csak akkor szeretném végrehajtatni, ha segít a problémámon. Úgy érzem, hogy szeretkezés közben túl gyorsan elmegyek és így a páromat nem elégítem ki. Ez a "gyors" 5-6 perc lehet, vagy annál valamivel több. De szeretném tovább bírni és szeretnék nagyobb élvezetet nyújtani. Ha szeretkezés előtt kielégítem magam, úgy hosszabb ideig bírom, de ez mégsem állapot... A végső kérdés az, hogy a körülmetéléssel hosszabbodik-e ez az idő...? Hozzáteszem, hogy még tavasszal túlestem egy kantárszűkületes műtéten, de a végeredmény nem tökéletes és azt hiszem, van egy kis fitymaszűkületem is.

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. nov. 22. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

hát...körülmetélés csak a legvégsőbb esetben.

ez a hamar elmegyek dolog meg kontrolálható, csak belekell jönni.

2009. nov. 22. 16:18
 2/14 anonim ***** válasza:
46%

Lehet a fitymaszűkületet kellene megint megnézetni, esetleg mással, máshol ha úgy érzed nem sikerült jól.

Ha önkielégítés után tovább bírod akkor nem hiszem, hogy a körülmetélés megoldás lenne.

2009. nov. 22. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
a körülmetéléstől még érzékenyebb lesz a makk, hisz szabadon lesz, így pont az ellenkezőjét éred el. a problémádra a sok gyakorlás a megoldás, és minden alkalommal koncentrálj, hogy tovább bírd, és majdnem a vége előtt tarts egy kis szünetet, azaz fogd vissza, majd mehet újból, ameddig bírod ezt a visszatartást. Ezzel a szándékos késleltetés gyakorlásával biztosan tudod majd növelni az időt. Persze ha ritkán szexelsz, akkor annál kevésbé megy ez a visszatartásosdi.
2009. nov. 22. 16:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy hozzászokik a makk ehhez a fokozott érzékenységhez és ettől tovább bírja majd a szexet.
2009. nov. 22. 16:38
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Körülmetéléstől egy ideig még hamarabb fogsz elmenni, de amint megszokja a makkod, hogy egész nap szabadon van jobban fogod bírni.

Nincs semmi extra a körülmetélésben, másfelé már az emberek fele körülmetélteti és nem vallási okokból.

2009. nov. 22. 16:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 22. 17:59
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

tessék gyakorolni, és akkor nem mész el hamar

ne a körülmetélésben bizz

2009. nov. 23. 12:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Mit értsek gyakorlás alatt?
2009. nov. 23. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

A fitymára vigyázni kell és figyelni, hogy ha nem lehet krémmel, sok idő alatt megoldani a tágítást, akkor minél kevesebbet vágjanak le belőle, mivel funkciója van (meglepő módon, mint mindennek rajtunk és bennünk) szóval bemetszés, részleges metélés, esetleg valami jobb plasztika még szóbajöhet, nem kell elhinni, hogy a "legjobb megoldás" a körülmetélés, mert ezt a szüleimmel is elhitették és most, mivel magamon viselem az elrontott műtét összes jellemzőjét, ezért most nem tudok tisztességes szexuális életet élni és úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.

Ne higgy azoknak, akik arc nélkül a neten másokat akarnak csonkoltatni, kihasználva a tájékozatlanságot!

2009. dec. 14. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

maszturbálással tudsz gyakorolni

lényeg az, hogy úgy csináld hogy ne menj el azonnal

válts fogást, tarts szünetet, ki lehet tapasztalni

erre irtam, hogy gyakorolni kell

2009. dec. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!