14 éves fiú vagyok, és a melleim megvannak növekedve. Az orvos azt mondta hogy az emlő szövet van megnagyobbodva, és hogy elfog tűnni. Mit lehetne tenni, hogy gyorsabban eltűnjön?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon zavar :S2009. nov. 21. 22:24
11/13 anonim válasza:
mindenképpen olyan sport kell, ami zsírt éget: futás, bringázás, görkori, télen korcsolyázás, esetleg úszás. (túlsúly esetén talán ez a legjobb, mert nem bántja annyira az izületeket, persze a te esetedben nem biztos hogy jó ötlet, nyilván ezzel a problémával nem szeretsz levetkőzni mások előtt)
12/13 A kérdező kommentje:
Úszok néha néha, vízbe érve már nem zavar, hisz ott nem látnak.
2009. nov. 23. 17:12
13/13 anonim válasza:
Helló!
Én 13 éves vagyok és nekem is ien van én tudod megkérezem ienekről apám ez nem más mint "boszorkánytej" és ez elvileg nem múlik el mert ez ien marad ez ter mészetes szerintem merj ezekről beszélni apukáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!