14 éves fiú vagyok, és a melleim megvannak növekedve. Az orvos azt mondta hogy az emlő szövet van megnagyobbodva, és hogy elfog tűnni. Mit lehetne tenni, hogy gyorsabban eltűnjön?
180cm vagyok és 85-90kg között mozgok.
Akkor ha fogyókúráznék eltűnne?
Engem csak azért zavar mert van pár osztálytársam aki ugyan ilyen testi adottságokkal rendelkezik és nekik nincs ilyen :S
Ezt olvasva, és ezt az előző net címet megnézve jöttem rá, nekem ugyan ez van.
Nem is tudtam ezt meglehet műtetni.
És a kondizás nem nagyon segít. Mert az ott látott videókon csak badibildingesek, meg szuperul kisportolt srácokat műtötek, akkora mellizmokkal mint az állat! Szóval ha nagyon gáz, operáltatni kell.
23.40-es voltam
a fogyókúrára visszatérve, most vagy abban a helyzetben, hogy különösebb nyom nélkül le tudsz fogyni, mivel még növésben vagy és a bőröd is elég rugalmas. Felnőtt korban jelentősebb fogyás után, a kitágult bőr már nem tud összezsugorodni, és a kitágult bőr lógni fog úgy néz ki a has bőre mintha kötény volna (google: kötényhas), ezt is már csak plasztikai műtéttel lehet eltávolítani és ez látható hegekkel jár.
tehát hajrá: holnaptól diéta és sok-sok sport!
12:22 - azért ezt embere válogatja, van olyan lassan 50 éves ismerősöm, aki 180 kilóról jött le 80-ra, olyan kötényhasa volt, hogy a térdéig majdnem le tudta húzni és most a műtét után 2 évvel gyakorlatilag semmi nyoma nincs, alig látni. Ráadásul ingyen járt neki a műtét.
Én pedig 120ról fogytam 75re még 19 évesen és nem tűnik el a kötényhasam csak azért se, bár nem zavar, annyira nem nagy, úgyhogy nem műtetem magam.
Persze ezt egyéne válogatja és nem csak emiatt érdemes ideális testsúlyra fogyni, hanem elsősorban azért, mert a túlsúly sok betegség esélyét megnöveli. Minél előbb annál jobb!
Na ez hülye kérdés de mégis mit sportoljak?
Futni nem szeretek, tehát más kéne
Pedíg futni kell! Vagy bringa. Különben csak először nem szereted a mozgást. Későb már igényli a tested, meg az agyad is.
Ja! Ès énszerintem a cél érdekébe mindent. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!