üdv mindenkinek 14 éves vagyok. És ha áll a péniszem (18 cm) akkor nem tudom teljesen lehúzni a bőrt róla. Az orvos azt mondta nincs fitymaszűkületem. Mi lehet a baja? Nagyon kérek mindenkit hogy értelmes válaszokat adjon mert ez nekem nagyon fontos.
Tiszteletem!
Amíg nem fáj, addig nincs gond. Ha nem bízol az orvosban, keress meg egy másikat is. Ha már ketten mindják, megnyugodhatsz.
3 dolog van "ha még az orvos is hülye ehhez"
ha nem tudod lehúzni róla: szűkület
ha le tudod húzni de a makknál hátrébb nem megy (nekem is ez volt) akkor fityma fék rövidülés (rövid fék)
ha valamelyik oldalán "fent lent, balra jobbra" több bőr van pl ha teljesen hátrahúzod akk az egyik oldalt még "lazább, a másik feszesebb, akkor ez a 3. lehetőség fityma túltengés,
ha nem tudod hátrahúzni csak nehezen az az első 2 verzió, ha egyáltalán nem tudnád! az a fitymaszűkület
szerintem a féked rövid, nekem se engedte csak félig/teljesen néha a makkot előbújtatni merev állapotban,
én megműttettem "átvágták és kész, nem körülmetélés!", de am állítólag a sok/ erőteljesebb szeretkezéskor úgy is átszakadna, és járna egy kis vérzéssel,
hát én ettől megóvtam magam, 5 öltés (nagyon minik) és 2 hétig no sex, (se mással se magadnak!)
már jobban szuperáll (ez 2 éve volt)
19/F
De ha sokáig huzom akkor fáj.ne törödjek vele?
és meddig huzzam?
ha áll és lehuzom akkor sem megy le teljesen szoval azt akarom mondani hogy nem láccik teljesen a makk
jólenne ha valaki tenne fel kérdéseket erőől énmeg válaszolnék és eltudná mondani miabajom mert már kéne sex!:@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!