Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » üdv mindenkinek 14 éves...

üdv mindenkinek 14 éves vagyok. És ha áll a péniszem (18 cm) akkor nem tudom teljesen lehúzni a bőrt róla. Az orvos azt mondta nincs fitymaszűkületem. Mi lehet a baja? Nagyon kérek mindenkit hogy értelmes válaszokat adjon mert ez nekem nagyon fontos.

Figyelt kérdés
--
2011. júl. 12. 23:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
HellSzar,majd én eldöntöm mitakarok kössz...ha nem teccik valami nem kell ideirni
2011. júl. 12. 23:29
 12/22 anonim válasza:
100%

ingyenes volt "most hogy írod h. nem megy hátrébb" 100% hogy fityma fék rövid, nézz utána" érzéstelenítés, és egy kis vágás a hátán, majd öltések, én túléltem és megérte.

Pedig féltem h. mi lesz ha elvágják azt az eret (a fék egy ér egyben), de semmi különbség most már csúszkál

2011. júl. 12. 23:46
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm,mindenkinek kivé Hellszarnak ahogy a nevében is benne van egy szar...:D
2011. júl. 12. 23:52
 14/22 anonim válasza:
100%
Mindenképpen meg kell műteni, mert nem tudsz rendesen mosakodni...a farkad, a makk alatt elfertőződhet !!!
2011. júl. 13. 00:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

egy pillanat

a rövid fitymafék abszolút látszik, a makk lefelé hajlik, és látszik is, hogy a fitymafék húzza lefelé, mert túl rövid

szal ez elég egyértelműen beazonosítható

2011. júl. 13. 12:22
 16/22 anonim válasza:
100%
Nekem is volt fék gondom, de 1 alapos áktus során elhasadt, nem fájt, annyira, azóta gondtalan. Te ne várj erre menj el 1 urológushoz, másikhoz.
2011. júl. 13. 14:47
 17/22 anonim válasza:
100%

a fék "rövidségétől függ", enyém csak onnantól kezdve húzta a makkot h. pont "épp 0,00001 mmre hátrament" és beakadt oda, ez fájt, előre vissza ment de hátra semmit, "persze mereven!!!)

am higiéniás gondok lehetnek belőle, a féket egy sec alatt átvágják, és jobb lesz mint újkorában

2011. júl. 13. 22:07
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mivel már fiatal korú vagy egyedül is elmehetsz urologus szakorvoshoz(milyen orvos mondta hogy nincs szükületed?)ő mivel ez a szakterülte ő tud pontos választ adni.

Vízben húzkod nyugodtan,de ha hónapok altt sem javul,nem lazul a bőr,nem csúszik fájdalom mentesen akkor sem hátrább akkor érdemes orvoshoz menni.Viszont a dokikkal is vigyázni kell,mert még ha nem is szükséges metélnének sokszor boldog,boldogtalant.

2011. júl. 15. 12:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én most linkelek egyet neked, ahová fordulhatsz kérdéseddel nemcsak fitymás kérdés esetén. Olvasd át alapossággal, ha meg kérdésed van, tedd fel nyugodtan! A srác mindenkinek segít, aki megkéri rá. ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2011. júl. 19. 03:58
 20/22 anonim válasza:
87%
tegyél fel róla képet ha lehetne látni talán többet tudnánk segíteni...
2011. szept. 3. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!