A férfiaknak miért nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsamat lehetetlen arrol meggyozni hogy ha 2 fiu analisan szexel akkor abbol nem lesz gyerek.2013. nov. 23. 17:14
1/10 anonim válasza:
fogadok hogy alig vagytok 12 évesek..... ha ennyit sem tudtok!!! küld el a biológia tanárhoz.
2/10 anonim válasza:
Húúúúhh... a nap kérdése! :D :D
Szerintem ne győzd meg őket, hadd legyenek óvatosak a szexben! :D :D
3/10 anonim válasza:
mert nincs méhük sem petefészkük...stb = nem eshetnek teherbe
5/10 anonim válasza:
A természet válasza a természetellenesre szigorú és következetes. A természet nem tud hazudni, mint az ember, ha természetellenes.
6/10 A kérdező kommentje:
Mar mindent mondtam neki de nem hiszi el. Nem tudnatok valami jo kis felvilagosito videot linkelni amugy 15 eves vagyok o meg 16.
2013. nov. 23. 17:29
7/10 anonim válasza:
Nembaj, ha nem hiszi. Ne foglalkozz vele. Miért is kéne ezt neked bizonyítani? Te kérdező, egyébként nem kamu véletlenül ez a kérdés?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem a kerdes nem kamu nekem mindegy hogy mit gondol a ferfiak terhessegerol az osztalytarsam csak kivancsi voltam hogy ki mit valaszolna erre. :)
2013. nov. 23. 17:57
9/10 anonim válasza:
Egyetemre ne akarjon menni. Csak pazarolná az idejét (és mások pénzét).
10/10 anonim válasza:
Egyetemreeeeeeee???????????? Hogy végezték ezek el a 8. osztályt???
Van egy-két idióta ámerikai vígjáték, valószínű arra alapoztak.
Nem kell oktató videó, olvassa el még 1x az ált.isk. biosz könyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!