17 éves fiúnál meg lehet már mondani, hogy nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 21:15
2/15 anonim válasza:
Mumpsz után van ilyen, ha nem kisgyerekként kapta el, a gyulladás miatt sterillé vált.
3/15 anonim válasza:
vegyétek meg szépen azt az óvszert, ne legyetek ilyen lusták!
4/15 A kérdező kommentje:
Barátom volt dokinál, mert nem akart neki rendesen felállni, megnézette, hogy van-e valami gond, adott neki gyógyszert ami átlendíti ezen, de azt mondta, hogy gyereke nem lehet...
2013. máj. 26. 21:26
5/15 A kérdező kommentje:
3. Egyáltalán nem erről van szó.. Nem jött még össze a szex.
2013. máj. 26. 21:27
6/15 anonim válasza:
van róla lelet, vagy csak a doki mondta? nem mindegy... azért ne bízz benne, hogy nem kell védekezni, mert csodák vannak. bár tényleg nem hiszem, hogy 17 évesen ez végleges lenne. ahhoz komoly vizsgálat kell.
7/15 A kérdező kommentje:
Védekezni fogunk mindenképpen, ha összejön. Nem szeretném "elcseszni" az életemet! Csak őt is bántja, hogy ilyet mondanak neki.
2013. máj. 26. 21:30
8/15 anonim válasza:
Felelőtlenség lenne kijelenteni a dokinak ilyet,ha nincs erről 100 % osan meg győződve .
9/15 A kérdező kommentje:
Én is hallottam, mert együtt voltunk. Szerintem sincs ez így, hisz még változhat, azért annyi mindent nem csinált, hogy ilyet kijelenthessen.
Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 26. 21:39
10/15 anonim válasza:
meglehet állapitani de csak sperma vizsgálaltal
az peddig pénzes általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!