A maszturbálás és nemi betegségek? Lehetséges-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindenki azt mondja hogy biztonságos, szeretem is csinálni, csak van egy bökenő: ártalmas is lehet-e? Van egy macskám és ő megkarmólt utána éjjel masztiztam(ez többször előfordúlt) probléma-e hogy a spermám ment a karcolásokra? Az AIDS-t el lehet kapni így??? Még nem volt nemi kapcsolatom lánnyal. Köszönök minden választ!
2009. nov. 18. 20:02
11/16 A kérdező kommentje:
Csúcs, most akkor meg tudom magam fertőzni vagy sem? Amúgy ennyi jómadarat, egyétek meg ti! :P
2009. nov. 20. 12:26
13/16 A kérdező kommentje:
Valszeg neked 5-ös volt, hisz kaptam a kérdésemre választ...
2009. nov. 20. 13:28
14/16 anonim válasza:
te most komolyan ilyen hülye vagy? vagy csak szimplán skizó?
"meg tudom-e magamat fertőzni vagy sem?" ergo: elkaphatom önmagamtól a betegségemet? igen b+ el, de akkor már mindegy, mert akkor már beteg vagy, nem?
b+ ha HIV+ vagy akkor már nem mindegy? egyébkétn meg hogy akarod önmagadtól elkapni?
15/16 A kérdező kommentje:
"Te most hülye vagy vagy skizo?"
Egyik se, egy ember aki már megtudta amit szeretett vólna.
2009. nov. 20. 19:54
16/16 anonim válasza:
Éc-péc kapuléc, csimpilimpi, hová mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!