Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 évesen elég ez?

13 évesen elég ez?

Figyelt kérdés
A péniszem lankadva 10 cm állva pedig 18 cm. Haverok azt mondták, hogy ez kicsi de neten olvastam, hogy a magyar átlag az 16,5 cm. Ők persze nem merték megmondani csak tőlem kérdezték.

2013. nov. 17. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A korodhoz képest túlzott is nagysága .Sok felnőttnek sincs ekkora .Nem mondták meg,mert neki 12-13 lehet,ez illik a korukhoz is .
2013. nov. 17. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
látom te is a nagy farkúak táborát gyarapítod a haverok irigyek hidd el ez a méret a wc-ben is már tekintélyt parancsoló de ha vékony akkor az tényleg gáz ja és a csajok is imádják a nagy szerszámot bár a többség nem meri beismerni
2013. nov. 17. 17:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem is vékony... 3,5 cm
2013. nov. 17. 17:23
 4/13 anonim ***** válasza:
hat teso es nagyon is nagy
2013. nov. 17. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez nagy,a felnőtt átlagnál is nagyobb,és te még nem vagy felnőtt.Fizikálisan mennyire vagy fejlett,magasság,súly,szőrősődés?

A haverodék meg kamuznak össze-vissza,hiszen sok 13 éves gyerek a te korodba még tök alacsony,van akinek még szőrzete sincs,csak hazudozik róla,na az ilyen kis csávóknak nem sok minden van a gyatyójukba,csak kamuzni tudnak.soknak a te korodba állva van 9-14 cm.

Amúgy meg a te korodban minnél alacsonyabb valaki,és minnél kisgyerekesebbnek néz annál nagyobba valószínűsége annak hogy fejlettlen.

Azért kérdezgetnek mert lehet némelyik még csupaszka is.

Milyen magasak ezek a haverok?

2013. nov. 18. 10:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát kb 173 cm vagyok és 56 kg. Már 11 évesen szőrös volt. Azokkal a haverokkal akikkel erről beszéltem tőlem 20-30 cm kisebbek.
2013. nov. 18. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
ne higgyyyyyyyyyyyy nekik
2013. nov. 18. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor bizony a haverodék ilyen alíg 150 cm magas srácok,nem akarom őket megsérteni de a 11 évesek szoktak ekkorák lenni,akkor bizony ők kamuznak és soknak még nincs szőrzete sem,sőt valamelyik még csak most kezd talán pár szőrőcskét növeszteni és azért jöttek ezzel a dumával nálad mert igazából kíváncsiak voltak arra hogy egy ozzád hasonló fejlettségű srácnak mekkora is lehet.

Hidd el nekik még nem sok minden van a gatyába,kis kamugépek.Persze vannak kivételek,de ilyen alacsonyaknál ez ritka.

2013. nov. 23. 16:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát ezen én is gondolkodtam de tagadták.
2013. nov. 24. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Pedig ez így van,aki 13 évesen tök picurka annak bizony elég kicsi szokott még lenni,sokszor az ilyen alacsonykák elég későnérők és még nincs vagy alíg van némi szőrzetük,de amúgy már az is árulkodó hogy mért is kíváncsi annyira hogy vajon mekkora lehet egy fejlettebb korabelinek,érdekes módon aki elég magas ebben a korban és normál méretei vannak az nem fog senkihez odamenni és kérdezgetni hogy hé neked mekkora van,ezt a kissé bizonytalanok teszik meg,itt is olvashattál hasonló storykat amit sokszor 13-14 évesek írtak hogy kisebbek a többinél és még nem is kamaszodnak.
2013. nov. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!