Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért lehet? Valaki segítsen!...

Miért lehet? Valaki segítsen! *lejjebb*

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy fityma szűkületem van , de viszont nem vagyok benne biztos hogy komolyan az van-e.Orvoshoz elmenni félek vele, azt se tudom kihez kellene mennem. 15 éves vagyok... késő már ? régebben semmi gond nem volt. viszont tavaly óta ez van :( Mi a teendő ilyenkor? Értelmes választ létszives :) köszönöm.
2009. nov. 17. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mindenképpen keress fel orvost, mert ha tényleg fitymaszűkület, akkor csak műtéttel lehet jól meggyógyítani. A fitymaszűkületet minden orvos meg tudja állapítani (pontosabban fogalmazva: meg kell tudnia állapítania), ezért akár gyermekgyógyászt, akár háziorvost is felkereshetsz; de bármilyen orvosnak is megmutathatod.

Ne félj az esetleges műtéttől, rutindolog, s egyszer, s mindenkorra megoldja a problémát.

üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. nov. 17. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy valami hasznos tanácsot is kapj: a teljes körülmetélés olyan csonkítás, amit nem lehet visszacsinálni.

Ezért, ha szűkület van, meg kell próbálni krémekkel, esetleg plasztikával, bemetszéssel, ha pedig minden kötél szakad, akkor részleges metéléssel.

A teljes körülmetélés után nekem borzasztó dolgok jöttek és vannak a mai napig (pedig több, mint 20 éve volt) a kérges, foltos kiszáradt makk eléggé nemibeteg-jelleget ad :(

Szóval, ha lehet, minél többet meg kell menteni, én ezt ajánlom. Utána már késő bánat, akik meg itt ajánlgatják a teljes körülmetélést, egyik se fog elédállni és a szemedbe nézni. Nekem se néz...

2009. dec. 14. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!