Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a fütykös érzékenység a...

Ez a fütykös érzékenység a szűkülettől van? Annyira érzékeny hogy szar érzés ha kézzel hozzáérek.

Figyelt kérdés

voltam urológusnál, azt mondta nem annyira vészes, és megtudná csinálni egy vágással is és így nem kéne leváfgni, de én még gondolkodom kicsit, és azt is mondta hogy relatív szűkület és hogy nem tudja miért olyan érzékeny, aztmondta lehet amiatt, de nem tuti. am jó alaposan megvizsgát.

15f

2013. nov. 8. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért. Gyulladt. Csináltasd meg minél hamarabb, csak rosszabb lesz.
2013. nov. 8. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
sztem csak rossz lyukba nyúltál :-) nemi beteg gondozót is keresd fel mert ez nem normális helyzet :-)
2013. nov. 8. 20:29
 3/12 A kérdező kommentje:
ahha. tljesen szűz vagyok!
2013. nov. 8. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Valóban gyulladt lehet. Nagyon keveset van a bőr felhúzva ,és ezért annyira érzékeny .A körül metélést azért kerülném

mind addig,amig bármilyen más lehetőség is van.Nálad pedig van .

2013. nov. 8. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy kis metszéssel megoldja a doki, és onnantól egy életre meg van oldva. Szerintem ne variálj, csinálja meg, és rendben lesz. (addig viszont nem, sőt)
2013. nov. 8. 20:59
 6/12 A kérdező kommentje:
de félek . gyerekorvos megtudja csinálni altatással? csak altatással megyek bele.
2013. nov. 8. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Istenem, mekkora az Isten állatkertje!

A kérdező azt írja, volt orvosnál, aki alaposan megvizsgálta. Tehát fitymaszűkület, nemi betegség, gyulladás KI VAN ZÁRVA. A makk érzékenysége teljesen normális dolog ebben a korban, főleg ha nincs rendszeresen felhúzva a fityma. A feladatod az, kedves Kérdező, hogy rendszeresen húzd fel a fitymád, mosd meg, izgasd, gyakorolj. Néhány hét, hónap alatt csökken majd az érzékenysége, ha nem, akkor használj valamilyen síkosító anyagot amikor próbálgatod.

2013. nov. 8. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyi, nem fognak altatni, mert kb: akkora művelet, mint kiszedni egy tüskét az ujjadból. 1-2mm bemetszést csinál a fityma szélén, hogy hátra tudjon csúszni. Ez minden. Erre felületi érzéstelenités a maximum. Ez semmi, egy férfinak.

Szóval ne nyafizz, férfi vagy, röhögve kibirod

2013. nov. 9. 07:52
 9/12 A kérdező kommentje:
na beszéltem a nagypapámmal aki jogász és kérhetek altatást :)
2013. nov. 9. 08:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérni, kérhetsz, de totál felesleges :) Egy kicsi lidocain, felszisszensz, kész, 15 perc a komplett művelet. Ha altatás, akkor előkészités, egy metszés, ébredés/megfigyelés.

Én 15 percért nem maradnék egész nap :)

Ennél több bátorságot várnak egy férfitól. (a lányok pláne :) )

2013. nov. 9. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!